جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در فسا

دوشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۰ بازدید
جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در فسا

بانوان فسا در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی با هم به رقابت پرداختند

مسئول کمسیون بانوان فرمانداری فسا گفت: در جشنواره یک روزه طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در فسا، ۳۰ نفر از بانوان در زمینه طبغ انواع ماهی با هم به رقابت پرداختند.
اسکندر پور افزود: هدف از برگزاری این جشنواره، آشنایی مردم با شیوه‌های طبغ غذاهای دریایی و ماهی و افزایش سرانه مصرف ماهی و آبزیان در سبد غذایی خانوار‌ها و فرهنگ سازی تغذیه سالم برای خانوار‌ها بیان کرد.
وی گفت: سرانه مصرف ماهی در فسا ۲ / ۵ کیلوگرم است در حای که سالنه ۱۰۰ تن ماهی گرمابی در شهرستان فسا تولید می‌شود.

مسئول کمسیون بانوان فرمانداری فسا افزود: در صورت مشارکت خانوار‌ها و مسئولان، تا پایان سال سه جشنواره طبغ آبزیان و ماهی در نقاط مختلف شهرستان فسا برگزار خواهد شد.
در پایان این جشنواره از ده نفر اول که حائز رتبه شده بودند با اهدا لوح تجلیل شد.

منبع : صدا و سیما

دیدگاه خود را بیان کنید