همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
برنامه ریزی و تلاش شیلات مازندران برای انتخاب بهترین منوی غذای سلامتی ( ماهی) برای جامعه دررستوران ها و هتل ها و مراکز طبخ |
|
مدیرکل شیلات مازندران این مطلب را در جلسه هم اندیشی مربیان مجرب طبخ ماهی استان و شیلات مازندران روزیکشنبه در سالن اجتماعات این اداره کل اعلام کرد وگفت: ماهی برخلاف سایر مواد غذایی دردرمان بسیاری از بیماری ها و امراض بویژه بیماری های قلبی و عروقی بسیار موثر است و مصرف آن همواره مورد تاکید پژشکان و متخصصان امور تغذیه هست. |
|
البته به شرط رعایت اصول استاندار شکل و شیوه طبخ ماهی که البته شیلات مازندران درکنار سایر ماموریت های اصلی خود یعنی بازسازی ذخایر ،حفظ و حراست از منابع آبزیان ، صیدو تولید آبزیان تلاش دارد تا سرانه مصرف ماهی رادرجامعه افزایش دهد و دراین مسیر بااستفاده از دانش و تجربه مربیان طبخ ماهی درنظردارد تا شیوه های مهم و اصولی ونوین طبخ ماهی رادرجامعه ترویج نماید و نشست هم اندیش امروز هم بمنظور یافتن راهکارهابرای بالابردن سرانه مصرف ماهی درجامعه است. رستمی دردادامه بابیان اینکه ماهی در افزایش ضربی هوشی کودکان نیز موثر و مفید است افزود: شیلات مازندران باهمکاری سازمان ایرانگردی و جهانگردی درنظردارد درکنار لیست و منوی غذای رستورانها و هتلها منوی ویژه ماهی با شیوه های متنوع طبخ رادراختیار مشتریان قراردهدکه امید واریم با این کار سرانه مصرف ماهی درجامعه راافزایش دهیم. مدیرکل شیلات استان گفت: در سه ماهه اول سال 96 تعداد27 دوره آموزشی طبخ ماهی(1297 نفرروز ) در استان بااستفاده از همین مربیان مجرب برگزارشدکه درهریک از این دوره ها حداقل 5 نوع غذاباگوشت ماهی طبخ و آموزش داده شد. مدیرکل شیلات مازندران در پایان تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی درکشور 10 ودراستان مازندران 7/13کیلوگرم است که باید از طریق مختلف مختلف :استمراردوره های آموزش طبخ ، برگزاری جشنواره ها ، استفاده ازروش های مهم ترویجی مثل مجلات ، سایت ها، بروشورها هرچه بیشتر امکان دسترسی آسان و با قیمت مناسب مردم به ماهی فراهم شود . در پایان این جلسه ازتعداد 6 نفر از بانوان و مربیان مجرب طبخ ماهی استان که در برگزاری دوره های آموزشی طبخ ماهی درکنار شیلات مازندران در ترویج فرهنگ آبزی مصرفی نقش فعالی داشتند با اهداء لوح تجلیل شد منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران |