جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان بندرترکمن

سه‌شنبه ۱۵ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۲۸ بازدید
جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان بندرترکمن

کارگاه آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان با شرکت بیش از 50 تن از بانوان بندرترکمن در سالن فنی و حرفه ای این شهرستان برگزار شد

تاج محمد خوجه رئیس اداره شیلات بندر ترکمن با اعلام این خبر تصریح کرد: در این کارگاه آموزشی که با حضور فرماندار، اعضای شورای شهر و کارشناسان شیلات و استاد بین المللی آشپزی استان برگزار شد، شرکت کنندگان با بیش از 10 دستور پخت انواع ماهی و میگو آشنا شدند.وی با اشاره به دیگر برنامه های این کارگاه آموزشی بیان داشت: در حاشیه این دوره آموزشی، مسابقه نقاشی با موضوع آبزیان نیز با شرکت کودکان برگزار شد

تاج محمد خوجه در پایان با تاکید به فرهنگ سازی مصرف آبزیان در سطح جامعه اظهار کرد: یکی از راهکارهای فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان، برگزاری جشنواره ها و دوره های آموزشی مختلف با رویکرد نحوه نگهداری و روش های گوناگون طبخ برای شهروندان و به خصوص مادران جامعه است.

کارگاه آموزشی و جشنواره طبخ آبزیان به مدت 2 روز در شهرستان بندرترکمن و با همکاری اداره کل شیلات گلستان، شبکه بهداشت، فنی و حرفه ای و اداره ورزش و جوانان استان و شهرداری بندرترکمن در حال برگزاری است

منبع : روابط عمومی سازمان شیلات ایران

دیدگاه خود را بیان کنید