برنامه‌ریزی لازم برای عرضه ماهی در بازار نوروزی

سه‌شنبه ۲۲ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۹۵ بازدید
برنامه‌ریزی لازم برای عرضه ماهی در بازار نوروزی

مدیرکل شیلات مازندران گفت: صید ماهی استخوانی در مازندران به بیش از یک‌هزار و 800 تن رسید

حسینعلی رستمی اظهار کرد: میزان صید ماهی‌های استخوانی از 20 مهرماه تا 20 اسفندماه امسال به یک‌هزار و 854 تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 6 درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه ارزش اقتصادی ماهی‌های استخوانی در این مدت بیش از 46 میلیارد تومان بوده است، افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 33 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل شیلات مازندران میزان صید ماهی‌های سفید در استان را 993 تن اعلام کرد و ادامه داد: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته با رشد 43 درصدی مواجه بوده است.

این مسؤول بیان کرد: میزان صید ماهی‌های کفال و کپور به‌ ترتیب 770 تن و 502 کیلوگرم بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به‌ترتیب 19 و 42 درصد کاهش یافته است.

رستمی با اشاره به برنامه‌ریزی لازم برای عرضه ماهی طی ایام نوروزی در مازندران تصریح کرد: همچنین برنامه‌ریزی شده تا در نمایشگاه‌های بهاره نیز عرضه ماهی صورت گیرد.

وی با اعلام اینکه امسال ماهی از قیمت خوب و پایینی برخوردار است، اضافه کرد: مشکلی در میزان عرضه ماهی وجود ندارد و به میزان کافی در بازار وجود دارد.

* پرهیز از رهاسازی ماهی‌های قرمز در رودخانه‌های مازندران

مدیرکل شیلات مازندران در بخش دیگری از سخنان خود درباره خرید ماهی قرمز در نوروز اظهار کرد: افراد برای خرید به مراکز مجاز مراجعه کنند.

رستمی یادآور شد: در بحث نگهداری نیز لازم است به توصیه‌های بهداشتی توجه شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: معمولاً مشاهده می‌شود که بعد از ایام نوروزی مردم ماهی قرمز را در رودخانه‌های سطح استان رهاسازی می‌کنند که لازم است از این کار به شدت پرهیز کنند چراکه ممکن است ماهی آلوده باشد و با این کار ماهی‌های دیگر نیز آلوده شوند

منبع : فارس

دیدگاه خود را بیان کنید