همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶
۰ نظر
۱۱۱ بازدید
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های صیادی ایران از عرضه مستقیم انواع ماهی با قیمت مناسب در آینده ای نزدیک خبر داد. |
|
یعقوب دوجی در نشست خبری بعدازظهر امروز به ارایه آماری از تعداد صیادان و شناورهای صیادی در جنوب و شمال کشور پرداخت و اظهار کرد: اتحادیه تعاونی های صیادی ایران در 7 استان ساحلی کشور با 152 هزار صیاد، 12 هزار شناور سبک و سنگین و تولید سالانه 600 هزار تن فعالیت می کند. |
|
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های صیادی ایران با بیان اینکه شغل صیادی جزو مشاغل سخت محسوب می شود، افزود: اغلب صیادان در جوامع روستایی زندگی می کنند و گاهی 2 تا 3 ماه در دریا به سر می برند و ساحل را نمی بینند.
وی با اشاره به بحث خدمات بیمهای برای صیادان، تصریح کرد: برای نخستینبار ستاد و کارگروهی در سازمان شیلات ایران با حضور نمایندگان 7 استان ساحلی از جمله گلستان، مازندران و گیلان در شمال و استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان در جنوب برگزار شده است.
دوجی، بالا بودن نرخ بیمه در شمال کشور را یکی از مشکلات صیادان عنوان کرد و گفت: با توجه به فصل صید در شمال کشور، صیادان تنها شش ماه فعال هستند و در کنار آن به دلیل تعداد زیاد افراد فعال در تعاونیهای صیادی، حق بیمه آنها رقمی حدود 270 هزار تومان در ماه درنظر گرفته میشود که برای صیادان پرداخت آن مقدور نبوده و مقرون به صرفه نیست.
وی افزود: از طرف دیگر دولت برای تعدیل جمعیت صیادی اقدام به بازخرید نیروی صیادان مازاد کرده و 2 هزار نفر را بازخرید کرده است، در حالی که این مسایل برای صیادان جنوب صدق نمیکند، چرا که این صیادان در کشتیهایی فعالند که زیر پنج نفر شاغل داشته و قانونی برای آنها تصویب شده که به دلیل تعداد کم میتوانند از پرداخت حق بیمه معاف بوده و همان قانون بیمه کشاورزی یعنی 100 هزار تومان در ماه را پرداخت کنند، در صورتی که برای صیادان شمال چنین امکاناتی وجود ندارد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های صیادی ایران، از افزایش میزان صید در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: میزان صید در سال جاری هم در شمال و هم در جنوب کشور با افزایش رو به رو بوده است. تا آنجاکه در استان هرمزگان در طی 44 روز فصل صید، 2042 تن میگو صید شده که نسبت به پارسال 23 درصد رشد داشته است و در مقایسه با 5 سال قبل، 66 درصد افزایش نشان می دهد.
دوجی خاطرنشان کرد: همچنین میزان صید انواع ماهی های استخوانی در شمال کشور نسبت به سال گذشته 11 درصد رشد داشته است.
وی از شروع طرح مطالعاتی صید ماهیان در اعماق بیش از 400 متر خبر داد و گفت: از آنجاکه صید ماهیان در اعماق بیش از 400 متر با ادوات و امکانات سنتی مقدور نیست، سازمان شیلات با همکاری اتحادیه سراسری تعاونی های صیادی ایران، طرحی مطالعاتی را در این زمینه شروع کرده است که در افزایش میزان تولید و اشتغالزایی اهمیت زیادی دارد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های صیادی ایران در بخش دیگری از سخنانش، گفت: انتظار از جامعه صیادی این است که امکان عرضه مستقیم انواع ماهی را فراهم کنند. در این راستا، از سازمان شیلات درخواست کردیم مجوز تاسیس مراکزی در تهران برای عرضه مستقیم ماهی تمیز شده و طبخ شده را با قیمت مناسب صادر کنند که این کار با حمایت کامل سازمان شیلات انجام خواهد شد.
منبع : دانا |