ماهی قزل‌آلا 70 درصد تولید آبزیان استان کرمانشاه را تشکیل می دهد

چهار‌شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۶  ۰ نظر   ۱۰۶ بازدید
ماهی قزل‌آلا 70 درصد تولید آبزیان استان کرمانشاه را تشکیل می دهد

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه گفت: بیش از 70 درصد تولید آبزیان استان کرمانشاه به تولید ماهی قزل‌آلا اختصاص دارد.

سعید بابایی کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه گفت: سال گذشته یازده هزار و 425 تن انواع ماهیان سردابی در استان کرمانشاه تولید شد و پیش‌بینی می شود امسال تولید ماهیان سردابی استان به 12 هزار و 35 تن برسد.

بابایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه تا سال گذشته رتبه پنجم تولید ماهیان سردابی را در کشور داشتیم، گفت: احتمالا امسال شاهد ارتقای یک پله‌ای رتبه استان باشیم.

کارشناس مسئول ماهیان سردابی اداره کل شیلات استان کرمانشاه تعداد مزارع پرورش ماهی سردابی استان کرمانشاه را 401 مزرعه اعلام کرد و افزود: علاوه بر این در پروژه های پرورش ماهی در قفس و مجتمع‌های پرورش آبزیان نیز پرورش ماهیان سردابی به صورت دو و یا چند منظوره انجام می‌شود.

وی تنها گونه ماهیان سردابی در حال پرورش در استان کرمانشاه را ماهی "قزل‌آلا" عنوان کرد و افزود: در تمامی شهرستان‌های استان کرمانشاه بجز شهرستان قصرشیرین پرورش ماهیان سردابی را داریم.

بابایی افزود: بیشترین ماهیان سردابی استان کرمانشاه در شهرستانهای دالاهو، پاوه و کنگاور تولید می‌شود.

منبع : باشگاه خبرنگاران

دیدگاه خود را بیان کنید