جشنواره طبخ آبزیان در سراوان

دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷  ۰ نظر   ۱۱۹ بازدید
جشنواره طبخ آبزیان در سراوان

جشنواره طبخ آبزیان در سراوان برگزار شد

مدیرکل شیلات آبهای داخلی استان گفت: آشنا کردن مردم بخصوص بانوان با فواید مصرف ماهی باعث افزایش سرانه مصرف آبزیان در استان خواهد شد.

سیستانی افزود: در این جشنواره بیش از 130 نفر با ارائه طبخ های متنوعی از انواع آبزیان شرکت کردند.

به 10 نفربرگزیده این جشنواره جوایزی اهداء شد.

منبع : صدا و سیما

دیدگاه خود را بیان کنید