سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری و بسته‌بندی محصولات آبزی از اولویت‌های شیلات استان زنجان

سه‌شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷  ۰ نظر   ۱۱۱ بازدید
سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری و بسته‌بندی محصولات آبزی از اولویت‌های شیلات استان زنجان

مدیر شیلات و آبزیان استان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری و بسته‌بندی محصولات شیلاتی طی سال جاری در استان جزو اولویت‌ها است، گفت: این امر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

منصور حقی‌راد ظهر امروز در جمع خبرنگاران سرانه مصرف آبزیان در استان زنجان را 6 و نیم کیلوگرم اعلام و اظهار کرد: در راستای ارتقای سرانه آبزیان در استان و به تبع آن افزایش سطح سلامت جامعه با توجه به ظرفیت بالای تولید انواع ماهیان به ویژه ماهی قزل‌آلا در استان، ایجاد واحدهای فرآوری و بسته بندی به منظور عرضه ماهی پاک شده و آماده طبخ در استان ضروری است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه فرآوری و بسته‌بندی محصولات شیلاتی طی سال جاری در استان زنجان جزو اولویت‌ها بوده و به طور جدی در دستور کار قرار دارد، به تولید بیش از 12 هزار و 300 تن ماهی قزل آلا در استان اشاره و خاطرنشان کرد: از طرفی پایین بودن مصرف سرانه آبزیان در استان و خروج ماهیان تولیدی آبزی پروران برای مصرف به سایر استان‌ها، زمینه ساز فعالیت واسطه‌ها شده و تولیدات آبزی پروران استان به قیمت پایین توسط واسطه‌ها خریداری می‌شود.

مدیر شیلات و آبزیان استان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان بیان کرد: برگزاری کلاس‌های آموزش طبخ آبزیان برای علاقه مندان، برنامه‌ریزی برای برگزاری جشنواره‌های طبخ آبزیان و عرضه ماهیان به صورت زنده در استان و همچنین برنامه‌ریزی برای ایجاد غرفه‌های عرضه مستقیم ماهی به صورت زنده فروشی در سطح شهر از جمله اقدامات انجام گرفته در راستای ترویج مصرف ماهی در بین شهروندان در مناطق مختلف استان بوده است.

حقی‌راد با بیان اینکه امسال به مناسبت هفته سلامت و همزمان با برگزاری جشنواره آشپزی کلاس طبخ آبزیان نیز با همکاری مرکز بهداشت شهرستان زنجان با حضور بیش از 120 نفر از بانوان روستایی و داوطلبان سلامت برگزار شد، افزود: در این کارگاه شرکت کنندگان با نحوه پخت انواع غذاها با استفاده از گوشت ماهی، نحوه تشخیص ماهی تازه از مانده، چگونگی فیله کردن گوشت ماهی و مزایای مصرف ماهی آشنا شدند.

وی تصریح کرد: ادارات شیلات در همه شهرستان‌ها آمادگی برگزاری دوره‌های آموزشی طبخ آبزیان برای کارکنان ادارات و نهادهای مختلف در سراسر استان را دارد و متقاضیان در صورت تمایل می‌توانند به اداره شیلات شهرستان مربوطه مراجعه کنند

منبع : فارس

دیدگاه خود را بیان کنید