رونق پرورش ماهیان خاویاری و گرمابی در هرمزگان

یک‌شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۱۲۲ بازدید

رونق پرورش ماهیان خاویاری و گرمابی در هرمزگان

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان گفت: تا پایان سال بیش از ۶۵۰ تن ماهی خاویاری و گرمابی در استان تولید می‌شود.

عبدالرسول دریایی، سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان با اشاره به فعالیت ۱۳۰ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری و گرمابی در استان گفت: تا پایان سال بیش از ۶۵۰ تن ماهی در این مزارع تولید می‌شود که این مقدار حدود ۵۰ تن بیشتر از پارسال خواهد بود.

او گفت: با توجه به بارندگی‌های خوب امسال در هرمزگان سد‌های آبخیزداری و آب بند‌ها محل مناسبی برای پرورش ماهی‌های گرمابی و خاویاری هستند.

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان افزود: این ماهی‌ها در شهرستان‌های حاجی آباد، رودان، میناب و بندرعباس پرورش داده می‌شود.

دریایی با بیان اینکه اوزون برون، فیل ماهی، سیبری و قره برون از گونه‌های ماهی‌های خاویاری است که در استان پرورش داده می‌شود، افزود: ماهی کپور هم گونه ماهی گرمابی است که بیشتر به کشور‌های عراق و امارات متحده عربی صادر می‌شود.

ماهی خاویاری پس از ۱۰ سال پرورش، خاویار و پس از دو تا سه سال گوشت تولید می‌کند.این ماهی‌های خاویاری از استان‌های شمالی کشور به هرمزگان انتقال داده شده اند

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

دیدگاه خود را بیان کنید