همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان گفت: تا پایان سال بیش از ۶۵۰ تن ماهی خاویاری و گرمابی در استان تولید میشود. |
عبدالرسول دریایی، سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان با اشاره به فعالیت ۱۳۰ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری و گرمابی در استان گفت: تا پایان سال بیش از ۶۵۰ تن ماهی در این مزارع تولید میشود که این مقدار حدود ۵۰ تن بیشتر از پارسال خواهد بود. او گفت: با توجه به بارندگیهای خوب امسال در هرمزگان سدهای آبخیزداری و آب بندها محل مناسبی برای پرورش ماهیهای گرمابی و خاویاری هستند. سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان افزود: این ماهیها در شهرستانهای حاجی آباد، رودان، میناب و بندرعباس پرورش داده میشود. دریایی با بیان اینکه اوزون برون، فیل ماهی، سیبری و قره برون از گونههای ماهیهای خاویاری است که در استان پرورش داده میشود، افزود: ماهی کپور هم گونه ماهی گرمابی است که بیشتر به کشورهای عراق و امارات متحده عربی صادر میشود. ماهی خاویاری پس از ۱۰ سال پرورش، خاویار و پس از دو تا سه سال گوشت تولید میکند.این ماهیهای خاویاری از استانهای شمالی کشور به هرمزگان انتقال داده شده اند
منبع : باشگاه خبرنگاران جوان |