همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
صنعت شیلات برای 14500 لرستانی شغل ایجاد کرده است
مدیرکل شیلات لرستان گفت: تولیدات انواع آبزیان در استان در سال جاری به 30 هزار تن میرسد که برای این حجم تولید حداقل برای 14 هزار و 500 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد، کیارش بیرانوند شامگاه امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر شیلات لرستان یکی از مجموعههای پیشرو در کشور است و با اختصاص ردیف اعتباری جداگانه سقف اعتبارات آن در سال گذشته به بیش از ۳۵ میلیارد تومان رسید.
وی با بیان اینکه سیل سال گذشته به ۳۰۰ مزرعه پرورش ماهی در استان خسارت وارد کرد ، افزود: بیش از ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزانقیمت و ۳۵ میلیارد تومان کمک بلاعوض به آبزیپروران پرداخت شد.
مدیرکل شیلات لرستان بیان کرد: در حال حاضر ۶۰۰ مزرعه پرورش ماهی در استان وجود دارد که تنها ۳۰ مزرعه تعطیل شده همچنین تولیدات انواع آبزیان در استان در سال جاری به ۳۰ هزار تن میرسد.
بیرانوند با اشاره به ظرفیت ۱۰ هزار تنی لرستان در زمینه پرورش ماهی در قفس، تصریح کرد: به طور مثال سد ایوشان دارای ظرفیت ۲ هزار تن پرورش ماهی در قفس است اما به دلیل تغییر کاربری آن از تامین آب کشاورزی به آب شرب نمیتوان از همه ظرفیت موجود استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات حاد آبزیپروری در لرستان مصرف کم ماهی است که با ارائه آموزشها و دورههایی و برگزاری جشنواره طبخ غذاهای دریایی سرانه مصرف ماهی در استان به ۸ کیلوگرم در سال رسیده است.
مدیرکل شیلات لرستان اضافه کرد: به دنبال این هستیم که یکی از بزرگترین بازارچههای بزرگ آبزیان کشور در شهرستان خرمآباد را راهاندازی کنیم،
وی گفت: شیلات به تنهایی نمیتواند بازارچه آبزیان راهاندازی کند لذا شهرداریها، فرمانداران و سرمایهگذاران باید به این موضوع ورود کنند.
بیرانوند به خسارتهای واردشده به بخش آبزیپروری استان در سیل اخیر اشاره و اظهار داشت: در لرستان هزار و ۶۲۰ تن ماهی تلف و به زیرساختهای ۳۰۰ مزرعه نیز خسارت وارد شد.
وی با بیان اینکه دولت به هر تن ماهی ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت کرد، ادامه داد: براساس برآورد و مصوبات سیل استان، جهت راهاندازی دوباره مزارع پرورش ماهی ۷۰ میلیارد تومان تسهیلات به بانکها معرفی شد.
مدیرکل شیلات لرستان بیان کرد: به ازای هر تن ماهی تلف شده ۶۰۰ عدد بچه ماهی بلاعوض نیز در اختیار آبزیپروران قرار گرفت تا مزارع پرورش ماهی به چرخه تولید برگردند.
بیرانوند با اشاره به اینکه فاز اول مجتمع تولید خاویار در شهرستان پلدختر با ظرفیت ۶۰۰ تن گوشت و ۱۰ تن خاویار در سال افتتاح شد، تصریح کرد: مطالعات ساخت چندین مجتمع در شهرستانهای پلدختر، کوهدشت و رومشکان به زودی پایان میرسد که با اجرا شدن این طرحها میتوان ۲۰ هزار تن ماهیان خاویار در استان تولید کرد.
وی با بیان اینکه برای تولید پنج تن ماهیان سردآبی یک شغل به صورت مستقیم و دو شغل به صورت غیرمستقیم ایجاد میشود، خاطرنشان کرد: برای تولید ۳۰ هزار تن ماهی در کارگاهها و مجتمعهای پرورش ماهی استان حداقل برای ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
مدیرکل شیلات لرستان تاکید کرد: استان لرستان ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار تن انواع ماهی را دارد و در صورت تخصیص اعتبارات کافی میتوان طی ۱۰ سال آینده به این میزان تولید دست یافت.
انتهای پیام/۸۵۰۲۰