همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
421 تن ماهی استخوانی در تور صیادان مازندرانی
معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات مازندران گفت: از آغاز فصل صید ماهیهای استخوانی تاکنون میزان صید به ۴۲۱ تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶ درصد کاهش داشته است.
قاسم کریمزاده امروز درباره وضعیت صید ماهیهای استخوانی در دریای مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: از آغاز فصل صید ماهیهای استخوانی تاکنون میزان صید به ۴۲۱ تن رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۶ درصد کاهش داشته است.
وی درباره ارزش اقتصادی ماهیهای صید شده در دریای مازندران، افزود: ارزش اقتصادی ماهیهای صید شده طی این مدت ۲۵ میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۸ درصد کاهش داشته است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات مازندران با اشاره به اینکه سرانه صید هر تعاونی پره در استان 8تن بوده است، اضافه کرد: سرانه صید هر تعاونی نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴۵ درصد کاهش داشته است.
کریمزاده در ارتباط با ترکیب گونهای صید طی این مدت در دریای مازندران، بیان کرد: ۶۰ درصد ترکیب گونهای صید ماهی کپور، ۳۰ درصد ماهی کفال و ۱۰ نیز ماهی سفید و سایر گونهها بوده است.
وی، نامساعد بودن شرایط آب و هوایی و کاهش دمای آب دریای خزر را یکی از دلایل مهم کاهش صید دانست و تصریح کرد: کاهش دمای آب موجب مهاجرت ماهی به اعماق شده که آلات صیادی برای صید ماهی در اعماق در دسترس نیست و همین موضوع باعث کاهش صید شده است.
معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات مازندران ادامه داد: موضوع دیگر کولاکی بودن دریای مازندران بوده که کولاکی بودن دریا موجب کاهش 22درصدی عملیات صیادی و دفعات پرهکشی نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
کریمزاده در ارتباط با قیمت ماهی در دریای مازندران، اظهار کرد: قیمت ماهی براساس عرضه و تقاضا خواهد بود که در مجموع متوسط ماهی در بازار مازندران حدود ۶۰هزار تومان است که نسبت به افزایش قیمت ادوات صیادی میتوان گفت ماهی از قیمت مطلوبی در بازار برخوردار است.
انتهای پیام/86034/غ