برنامه جامع اقدام مشترک برای محرومیت‌زدایی/ این «برجام» واقعی است

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدحسن میرعماد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات روستاهای فرومد، معلمان، خوار توران

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدحسن میرعماد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات روستاهای فرومد، معلمان، خوار توران

چهار‌شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹  ۰ نظر   ۲۱۶ بازدید

برنامه جامع اقدام مشترک برای محرومیت‌زدایی/ این «برجام» واقعی است

برنامه جامعی برای اقدام مشترک در راه محرومیت‌زدایی با همکاری جهاد کشاورزی و سپاه طراحی شده تا غبار محرومیت را از چهره مناطق محروم استان سمنان بزداید.

برنامه جامع اقدام مشترک برای محرومیت‌زدایی/ این «برجام» واقعی است

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدحسن میرعماد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان ظهر امروز در نشست بررسی مشکلات روستاهای فرومد، معلمان، خوار توران و ابر گفت: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان و سازمان جهاد کشاورزی این استان برای محرومیت‌زدایی در مناطق محروم اقدامات مشترکی را ساماندهی کردند.

او اظهار کرد: یکی از راهکارهای محرومیت‌زدایی در بخش کشاورزی استان سمنان، توان‌افزایی و رفع موانع موجود است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه رفع مشکلات حوزه کشاورزی مناطق محروم با کمک قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در حال انجام است، گفت: در نشستی که با حضور مدیران دستگاه‌های تابعه بخش کشاورزی برگزار شد، مسائل مختلف روستاهای محروم استان در حوزه‌های مختلف از قبیل آب و خاک، دامپروری، احداث باغ و درختکاری، تأمین نهاده‌های دامی و توزیع کود شیمیایی، ارائه خدمات دامپزشکی، دامپروری، صنایع تبدیلی و فراوری و امور اراضی بررسی شد.

میرعماد اضافه کرد: مقرر شد که با همکاری اداره کل دامپزشکی استان سمنان، آموزش‌های لازم در زمینه واکسیناسیون به روستائیان مناطق محروم فرومد، معلمان، خوارتوران و ابر ارائه و یک نماینده در این منطقه مستقر شود و به مشکلات رسیدگی کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان افزود: همچنین توسعه پرورش ماهی تیلاپیا با هماهنگی امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در زمینه مکانیزاسیون نیز اعتبارات موردنیاز در اختیار کشاورزان مناطق محروم ذکرشده قرار می‌گیرد، گفت: در روستاهای محروم در زمینه قنوات نیز تأمین اعتبار از سوی جهاد بدون محدودیت انجام می‌شود.

میرعماد با بیان اینکه نیاز تا کشاورزان قوانین لازم در زمینه عدم‌تغییر کاربری اراضی را بیاموزند، گفت: دوره آموزشی ترویج هم با هماهنگی امور اراضی انجام می‌شود که تغییر کاربری غیرمجاز انجام نشود و روستائیان قوانین در این زمینه را بیاموزند.

او درباره صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز گفت: اگر در زمینه ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز کسی متقاضی بود، می‌تواند به سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان مراجعه کنند و اقدامات لازم و حمایت‌های لازم در این زمینه انجام می‌شود و تسهیلات لازم اعطا می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان اضافه کرد: در زمینه منابع طبیعی و واگذاری زمین به افرادی که برای راه‌اندازی واحد حوزه کشاورزی نیاز به زمین دارند تصویب شد که منابع طبیعی واگذاری زمین به امور اراضی را انجام دهد که در واگذاری زمین مشکل رفع شود.

او افزود: همچنین مقرر شد تا احداث سدها خاکی، گابیونی و آبخیزداری هم با کمک اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری پیگیری شود.

میرعماد تصریح کرد: این روستاها از امکانات محروم بوده و سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان و قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با هدف کمک و محرومیت‌زدایی به این مناطق اقدام می‌کنند.

انتهای پیام/74004/م/

دیدگاه خود را بیان کنید