همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران با اشاره به صید ۲۰ هزار و ۳۶۰ تُن کیلکا ماهی توسط صیادان استانهای مازندران و گیلان، از رشد ۱۲ درصدی صید این گونه ماهیان دریای خزر خبر داد. |
---|
رضا عباسپور نادری با اشاره به این که صید کیلکا ماهیان دریای خزر از ابتدای فصل صید امسال تا پایان اسفند ماه سال گذشته در مجموع به ۲۰ هزار و ۳۶۰ تن رسیده است، گفت: در مدت مشابه سال ماقبل آن ۱۸ هزار و ۱۹۸ تن کیلکا صید شده بود که این آمار افزایش ۱۲ درصدی را نشان میدهد وی خاطرنشان ساخت: براساس آمار اخذ شده، تعداد شبهای دریا روی ۸ هزار و ۹۸ شب بوده که با افزایش ۳ درصدی نسبت به سال گذشته و متوسط صید در هر شب ۲ هزار و ۵۱۴ کیلوگرم با رشد ۸ درصدی اعلام شده است. مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، سرانه صید هر شناور را ۲۷۹ تُن اعلام و بیان کرد: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۳ درصدی را نشان میدهد. وی با بیان این که امسال ۷۳ فروند شناور کیلکاگیر به صید این گونه ماهی اشتغال دارند، افزود: از این تعداد ۴۴ فروند در استان مازندران و ۲۹ فروند در آبهای استان گیلان فعالیت میکنند که براساس آمار ارائه شده صید در آبهای مازندران با رشد ۱۰ درصدی و استان گیلان با رشد ۳ درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است. عباسپور نادری تاکید کرد: کیلکا ماهیان از آبزیان ارزشمند دریای خزر هستند که با استفاده از روش صید تورهای قیفیشکل توسط لنجهای صیادی کیلکاگیر برداشت میشوند. وی یادآور شد: ارزش غذایی و پروتئینی بالا در کیلکا ماهیان میتواند پتانسیل مناسبی برای مصرف انسانی و ایفای نقش بیشتر در تغذیه روزمره مردم باشد تا هم نیاز به پروتئین سفید را مرتفع کرده و هم به دلیل فروش با قیمت بهتر، تأمین منافع جامعه صیادی زحمتکش و پرتلاش را به صورت مناسبتری انجام دهد. مدیرکل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران بیان کرد: از آنجا که کیلکاماهیان در اعماق بیش از ۴۰ متر صید میشوند لذا از خاصیت غذایی بسیار بیشتری در مقایسه با سایر آبزیان حتی ماهیان استخوانی برخوردارند، اما متاسفانه به دلیل عدم آگاهی عموم مردم از این امر، قیمت کیلکا همچنان پایین است. وی با اشاره به این که میتوان با فرآوری ماهیان کیلکا و ایجاد تنوع غذایی با استفاده از این محصول مشتریان بیشتری پیدا کرد، اذعان داشت: در سالهای اخیر تلاش تشکلهای صیادی بر افزایش مصرف انسانی کیلکاماهیان است تا سود بیشتری عاید صیادان شود. منبع: برنا |