ضرورت توسعه زنجیره ارزش مصرف آبزیان

رئیس سازمان شیلات کشور بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان‌های کشور تأکید کرد.

رئیس سازمان شیلات کشور بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان‌های کشور تأکید کرد.

دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۱۱۶ بازدید
ضرورت توسعه زنجیره ارزش مصرف آبزیان

رئیس سازمان شیلات کشور بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان‌های کشور تأکید کرد.

سیدحسین حسینی بعد از ظهر امروز در حاشیه بازدید از غرفه مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو 2024 در تهران با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره‌های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان‌های ساحلی به شمار می‌رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی‌پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت‌های خدادادی در کنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های شیلات در استان‌های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه‌ریزی های لازم را صورت داده‌اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه‌های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت‌های اصلی توسعه دریامحور مورد تأکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش‌آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می‌رود، یادآور شد: استفاده از پایاب‌های کشاورزی در حوزه آبزی‌پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می‌دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می‌رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه‌ریزی شود.

منبع: بلاغ

دیدگاه خود را بیان کنید