همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
رییس شبکه دامپزشکی ماهنشان گفت: این شهرستان حدود ۷۵۰ استخر پرورش ماهی دارد که ظرفیت مهمی برای تولید و عرضه این محصول در استان و کشور است. |
---|
ذوالفقار رشیدیان روز سه شنبه افزود: شهرستان ماهنشان به دلیل عبور رودخانه قزل اوزن و وجود چشمههای روان، قطب اصلی تولید ماهی قزلآلا در استان است. رییس شبکه دامپزشکی ماهنشان در خصوص روش تشخیص ماهی قزلآلای سالم، گفت: چشمهای ماهی تازه سالم، براق، محدب و کاملا برآمده بوده و مردمک آن، روشن و قرنیه شفاف است. این مسوول گفت: گوشت ماهی تازه سالم دارای حالت ارتجاعی بوده که با فشار انگشت بر روی عضلات پشتی اطراف ستون فقرات ماهی قابل تشخیص است و اثر فرورفتگی ناشی از فشار انگشت نیز بر روی عضلات ماهی باقی نمیماند. رشیدیان، مهمترین ﻋﻼﻣﺖ ﺗﺸﺨﻴﺺ ﻣﺎهی ﺳﺎﻟﻢ از ﻓﺎﺳﺪ را ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻗﻮام و ﺣﺎﻟﺖ ﻇﺎﻫﺮی آن عنوان کرد و گفت: این موضوع در ماهیان ﺳﺎﻟﻢ ﺳﻔﺖ و ﺳﺨﺖ ﺑﻮده و در ﻣﺎﻫﻴﺎن ﻓﺎﺳﺪ ﻧﺮم و ﺷﻞ اﺳﺖ. رییس شبکه دامپزشکی ماهنشان خاطر نشان کرد: قزل آلا حتی در زمانی که تازه از آب گرفته شده، دارای ترشحات غلیظ و لزج است. وی اظهار داشت: غالبا بوی فساد ماهی شبیه به بوی آمونیاک است ولی هرگونه بوی نامطبوع دیگر مثل اسیدی و تندی میتواند نشان از فساد باشد. رشیدیان خاطر نشان کرد: گروه های نظارتی دامپزشکی در طول سال با شماره تلفن ۱۵۱۲ آماده رسیدگی به شکایات و گزارشهای مردمی هستند. منبع: ایرنا |