۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان تولید شد

رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان از تولید ۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان خبرداد.

رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان از تولید ۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان خبرداد.

شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۴۶ بازدید
۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان تولید شد

رئیس گروه توسعه آبزیان آب‌های داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان از تولید ۲۵ تن ماهی خاویاری در هرمزگان خبرداد.

سیروس برازنده با اشاره به ظرفیت خوب استان هرمزگان در پرورش ماهیان خاویاری و موفقیت های استان هرمزگان در این عرصه گفت: خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته در سال 1402 موفق به تولید بیش از 25تن ماهی خاویاری در شهرستان های بندرعباس، رودان،میناب و حاجی آباد استان هرمزگان شده ایم.

وی با بیان اینکه اختصاص سهمیه بچه ماهی خاویاری به پرورش دهندگان ماهیان خاویاری استان هرمزگان از ابتدای سال1403در سه نوبت به همت سازمان شیلات ایران صورت گرفته است گفت: بچه ماهی های خاویاری اختصاص یافته از گونه های فیل ماهی وسیبری است.

برازنده تصریح کرد:اول 2650قطعه بچه ماهی 10گرمی فیل ماهی،مرحله دوم 5000قطعه بچه ماهی سیبری و در مرحله سوم 2700قطعه بچه ماهی فیل در استخرهای پرورش ماهی خاویاری به استان هرمزگان اختصاص داده شده است.

رئیس گروه توسعه آبزیان آبهای داخلی و سایر آبزیان شیلات هرمزگان افزود: پرورش ماهیان خاویاری نخستین‌ بار، سال95 به صورت طرح آزمایشی در شهرستان حاجی‌آباد با350 قطعه بچه ماهی خاویاری از گونه‌های فیل ماهی آغاز شد و اکنون با گذشت هشت سال از تولید ماهیان خاویاری در هرمزگان و توسعه مزرعه‌های پرورش این نوع آبزی، به یکی از فعالیت های پر رونق بخش شیلات هرمزگان تبدیل شده است.

برازنده گفت: پرورش ماهی خاویاری در شهرهای غیرساحلی ، افزایش سهم پروتئین آبزیان در سبد غذایی شهرهای غیرساحلی، حرکت در مسیر تامین و ارتقای امنیت غذایی، استفاده چندمنظوره از منابع آب شیرین، افزایش بهره‌وری و فعال‌سازی ظرفیت‌های جدید توسعه آبزی‌پروری استان، ایجاد تنوع گونه‌ای در پرورش آبزیان، افزایش بهره‌وری و تولید و رونق معیشت کشاورزان از مهم‌ترین مزایای اجرای طرح پرورش ماهی خاویاری در هرمزگان است.

منبع: تسنیم

دیدگاه خود را بیان کنید