دوره آموزشی "ایمنی میكروبی ماهی و فرآورده‌های دامی"

دوره آموزشی "ایمنی میکروبی ماهی و فرآورده‌های دامی" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد.

دوره آموزشی "ایمنی میکروبی ماهی و فرآورده‌های دامی" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد.

سه‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۳۰ بازدید
دوره آموزشی "ایمنی میكروبی ماهی و فرآورده‌های دامی"

دوره آموزشی "ایمنی میکروبی ماهی و فرآورده‌های دامی" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه در سطح ملی برگزار شد.

دوره آموزشی "ایمنی میکروبی ماهی و فرآورده‌های دامی" دوشنبه 21 خرداد‌ماه 1403 در مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.

این دوره آموزشی به صورت مجازی و با 50 نقطه اتصال ویژه بهره‌برداران و کارشناسان این حوزه با تدریس افشین فهیم محقق موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور اجرا شد.

مباحث ارائه شده در این دوره؛ ایمنی میکروبی ماهی و محصولات ماهی،شیوع عوامل بیماری‌زای انسانی رایج در ماهی و فرآورده‌های ماهی، گونه سالمونلا، لیستریا مونوسیتوژن، آئروموناس هیدروفیلا، بقاء عوامل بیماری‌زای انسانی مشترک و نوظهور در محصولات ماهی،میکرو ارگانیسم های عامل فساد و تشکیل مخاطرات شیمیایی، متاژنومیک شاتگان می‌باشد.

منبع: روابط‌عمومی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره)

دیدگاه خود را بیان کنید