همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مراسم طبخ ماهی تنوری با هدف معرفی ظرفیتهای تولید ماهی قزل آلا در مراغه ـ قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی ـ برگزار شد. |
---|
فرماندار مراغه در این جشنواره گفت: پروش دهندگان ماهی در این شهرستان با تولید یک هزار و ۴۰۰ تن ماهی در سال رتبه نخست تولید این محصول را در استان دارند. مینویی افزود: با بهره برداری از طرحهای در حال اجرای شهرک شیلات در مراغه تولید ماهی قزل آلا افزایش خواهد یافت. وی اضافه کرد: طبح ماهی به روش تنوری از سنتهای قدیمی فراموش شده در مراغه است و این مراسم با هدف احیای طبخ ماهی تنوری برگزار شده است. نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به زیرساختهای شهرستان در تولید ماهی قزل آلا، حمایت جهاد کشاورزی و بانک از تولید کنندگان این بخش را برای افزایش تولید و اشتغال در این شهرستان خواستار شد. موسوی افزود: پخت تنوری ماهی قزل آلا به عنوان یکی از ظرفیتهای اقتصادی و گردشگری در کنار سایر ظرفیتهای کم نظیر این شهرستان باید گسترش یافته و به عنوان یک آیین سنتی ثبت ملی شود. منبع: صداوسیمای آذربایجان شرقی |