مراسم پخت ماهی تنوری در قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی

مراسم طبخ ماهی تنوری با هدف معرفی ظرفیت‌های تولید ماهی قزل آلا در مراغه ـ قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی ـ برگزار شد.

مراسم طبخ ماهی تنوری با هدف معرفی ظرفیت‌های تولید ماهی قزل آلا در مراغه ـ قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی ـ برگزار شد.

جمعه ۲۵ خرداد ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۸۲ بازدید
مراسم پخت ماهی تنوری در قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی

مراسم طبخ ماهی تنوری با هدف معرفی ظرفیت‌های تولید ماهی قزل آلا در مراغه ـ قطب تولید ماهی قزل آلای آذربایجان شرقی ـ برگزار شد.

فرماندار مراغه در این جشنواره گفت: پروش دهندگان ماهی در این شهرستان با تولید یک هزار و ۴۰۰ تن ماهی در سال رتبه نخست تولید این محصول را در استان دارند. مینویی افزود: با بهره برداری از طرح‌های در حال اجرای شهرک شیلات در مراغه تولید ماهی قزل آلا افزایش خواهد یافت. وی اضافه کرد: طبح ماهی به روش تنوری از سنت‌های قدیمی فراموش شده در مراغه است و این مراسم با هدف احیای طبخ ماهی تنوری برگزار شده است.

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به زیرساخت‌های شهرستان در تولید ماهی قزل آلا، حمایت جهاد کشاورزی و بانک از تولید کنندگان این بخش را برای افزایش تولید و اشتغال در این شهرستان خواستار شد.

موسوی افزود: پخت تنوری ماهی قزل آلا به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی و گردشگری در کنار سایر ظرفیت‌های کم نظیر این شهرستان باید گسترش یافته و به عنوان یک آیین سنتی ثبت ملی شود.
طبخ و عرضه ماهی تنوری از آیین‌های فراموش شده در مراغه است و برنامه مسئولان احیای این روش پخت غذای آبزیان است.

منبع: صداوسیمای آذربایجان شرقی

دیدگاه خود را بیان کنید