چهارمحال و بختیاری پایتخت تولید خوراک آبزیان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن خوراک آبزیان به‌عنوان پایتخت تولید این محصول در کشور معرفی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن خوراک آبزیان به‌عنوان پایتخت تولید این محصول در کشور معرفی شده است.

شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳  ۰ نظر   ۵۲ بازدید
چهارمحال و بختیاری پایتخت تولید خوراک آبزیان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: این استان با تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن خوراک آبزیان به‌عنوان پایتخت تولید این محصول در کشور معرفی شده است.

حسین برزگر در آیین تجلیل از کشاورزان نمونه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۱۴۰ هکتار مجوز اجرای طرح‌های کشاورزی صادر شده است، گفت: این استان در دولت سیزدهم با همت کشاورزان و حمایت دولت فصل جدیدی از تولید را رقم زد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توسعه دیم‌زار‌ها و گلخانه‌ها از ۲۹ هکتار به ۱۰۰ هکتار رسیده است، افزود: تولیدات کشاورزی این استان در دولت سیزدهم به بیش از ۲ میلیون تن رسیده است که این جهش تولید در سه برنامه محقق شد.
وی افزود: تعریف زنجیره راهبردی ارزش بادام، ساخت شهرک تخصصی بادام، فعال شدن تحقیقات آبزیان از جمله اقدامات موثر در تولید کشاورزی چهارمحال و بختیاری در دولت سیزدهم است.
برزگر گفت: چهارمحال و بختیاری با تولید سالانه ۴۰۰ هزار تن خوراک آبزیان به‌عنوان پایتخت تولید این محصول در کشور معرفی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: صنعت دام و طیور این استان دچار چالش‌هایی شده بود و تولیدکنندگان در دو سال گذشته شرایط سختی را تجربه کردند، اما امروز به تولید پایدار در این حوزه رسیدند.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ نسبت به مشابه سال گذشته واحد‌های مرغداری از خط اعتباری مکانیزاسیون بالغ بر۶۰۰ میلیارد تومان تجهیز شدند، گفت: در این بازه زمانی ۲۱ درصد رشد تولید مرغ ثبت شد و در سه ماه ابتدایی امسال نسبت به مشابه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش جوجه‌ریزی داریم.
برزگر با بیان اینکه یکی از سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی دولت سیزدهم صادرات جایگزین واردات مرغ است، گفت: اولین خط دو کشتارگاهی چهارمحال و بختیاری و سردخانه ۷۰۰ تنی زیر صفر افتتاح شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: به دلیل شرایط آب و هوایی این استان و کم هزینه بودن انرژی، ۳۰ پروانه احداث سردخانه مرکز کشور در چهارمحال و بختیاری تعریف شده است.
وی با بیان اینکه نیاز گوشت قرمز مردم چهارمحال و بختیاری ۱۲ هزار تن است، افزود: با ظرفیت موجود فعلی در حوزه تولید گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری، تولید با ظرفیت مازاد بر نیاز مردم ادامه دارد و امکان تولید ۲۷ تن گوشت قرمز فراهم است.
برزگر خاطرنشان کرد: ۴۳ مجتمع دامداری برای ساماندهی جمعیت دام چهارمحال و بختیاری هدف‌گزاری شده است که ساخت ۱۰ مجتمع در دستور کار قرار دارد.

منبع: صداوسیما مرکز چهارمحال وبختیاری

دیدگاه خود را بیان کنید