همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی گفت: بنابر آمار از ابتدای سال دو هزار تن ماهی قزل آلا به بازارهای هدف صادر شده است. |
---|
آرش نبی زاده، گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، قیمت تمام شده هرکیلو قزل آلا ۱۶۵ هزارتومان است، درحالیکه سرمزرعه با نرخ ۱۳۵ هزارتومان عرضه می شود.
به گفته او، معاونت بازرگانی به رغم مخالفت تشکل ها و بدون هماهنگی شیلات مجوز واردات هزارتن تیلاپیا را داده که براساس آمار ۲ کانتینر وارد کشور شده است که این امر ضربه مهلکی به تولید می زند چراکه بازار اشباع است.
نبی زاده قیمت کنونی هرکیلو قزل آلا در عمده فروشی تهران را ۱۳۵ تا ۱۴۰ هزارتومان و سالمون ۱۴۵ تا ۱۵۰ هزارتومان اعلام کرد.
مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی درباره آخرین وضعیت قطعی برق مزارع پرورش ماهی افزود: بنابر مذاکرات صورت گرفته با وزارت نیرو خواستار عدم قطع برق مزارع ماهی شدیم چراکه قطعی برق در حد ۱۰ دقیقه هم خسارات جبران ناپذیری به تولید وارد می کند چراکه ممکن است ژنراتور به هر دلیلی روشن نشود.
او ادامه داد: بنابر پیگیری های مکرر از وزارت نیرو قرار شد قطعی برق برای مزارع پرورش ماهی نباشد یا این امر با اطلاع قبلی صورت بگیرد تا پرورش دهندگان دچار چالش نشوند.
به گفته نبی زاده، برآوردها حاکی از آن است که تولید قزل آلا به ۱۱۵ تا ۱۲۵ هزارتن برسد.
مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی درباره آخرین وضعیت صادرات قزل آلا افزود: بنابر آمار از ابتدای سال ۲ هزارتن قزل آلا به بازارهای هدف صادر شده است و همواره بدلیل عدم مشخص بودن گروه کالایی واردات تخم چشم زده نمی توان پیش بینی راجع به میزان صادرات داشت، اما بی تردید بر قیمت قزل آلا در نیمه دوم سال اثرگذار است.
او گفت: در مزارع پرورش ماهی، بیمه اجباری شامل بحث بیماری های ایپدمی و خطرناک است، اما در خصوص سایر موارد اجباری نیست که همواره تولیدکنندگان در بحث بیمه تکمیلی به سبب قیمت بالای بیمه و تاخیر در پرداخت غرامت رغبتی ندارند. منبع: فودنا |
همکاران و علاقه مندان محترم شیلاتی میتوانند اخبار و گزارشات ویرایش و تنظیم شده و همچنین تصاویر یا ویدئوهای مرتبط با صنعت شیلات همراه با توضیحات آنها را ارسال فرمایند تا بنام خودشان در صفحه اخبار شیلاتی همکاران درج گردد. ارسال اخبار و گزارشات شیلاتی -------------- ارسال تصویر یا ویدئو شیلاتی |