همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
آشنایی با لاکپشتهای غولپیکر
این لاکپشتها انواع مختلفی دارند که تعداد آن به 12 نوع مختلف میرسد و هر نوع، دارای شکل، خصوصیات و جثه متفاوتند. البته از لحاظ ظاهر بسیار به هم شبیه بوده و تنها محققان و دامپزشکان قادر به فهمیدن این تفاوتها هستند. طبق تحقیقات دانشمندان، تولد این لاکپشتها به سال 1830 بازمیگردد و به همین دلیل به آنها لقب پیرترین حیوان روی کره زمین داده شده است.
این لاکپشتها در اصل، گیاهخوارند و از برگها، گلها و صمغ درختان تغذیه میکنند. البته بیشترین تغذیه آنها از درختان کاکتوس است که آب بیشتری در خود نگه میدارند. ولی در صورت نبود تغذیه مناسب به خصوص در فصول بارانی، آنها قادرند ماهها بدون آب و غذا هم زنده بمانند. جزیره گالاپاگوس در قرن 16 توسط چارلز داروین کشف شد و به خاطر وجود همین لاکپشتها و البته گیاهان غولپیکر در آن، نام گالاپاگوس به معنی بسیار بزرگ برای این جزیره انتخاب شد. در آن زمان تعداد لاکپشتهای عظیمالجثهای که در آنجا زندگی میکردند، 250 هزار عدد تخمین زده شده بود که بعد از آن و با بیشتر شدن رفت و آمد انسانها به این جزیره و شکار این لاکپشتها، امروز هتعدادشان به 20 هزار عدد رسیده است. انسانها این لاکپشتها را که گونهای شگفتانگیز از خزندگاناند، شکار کرده و از گوشت و روغن آنها استفاده میکردند که البته امروزه شکار آنها غیرقانونی اعلام شده و شکارچیانی که این قانون را زیر پا بگذارند، مجرم شناخته میشوند.
اصلیترین شکارچیان این حیوانات، دزدان دریایی بودند که از اقیانوس آرام میگذشتند. آنها این لاکپشتها را اسیر کرده و با خود به کشتیهایشان میبردند، زیرا آنها میتوانستند ماهها بدون غذا زنده بمانند و به این ترتیب دزدان دریایی هر زمان که لازم بود، آنها را کشته و گوشتشان را استفاده میکردند و به این ترتیب، گوشت شکار فاسد نمیشد. اکنون این جزیره به طور کامل محافظت شده و بازدیدکنندگان برای گردش در این پارک طبیعی، بدون آسیب زدن به این لاکپشتها به اینجا میآیند و از آنها دیدن میکنند. لاکپشتهای گالاپاگوس را از نظر مدل لاک آنها که از جنس استخوان است، میتوان به دو دسته تقسیم کرد؛ لاکپشتهایی با لاک خوابیده که این لاک از بالای سر تا پشت ادامه دارد و بیشتر بدن آنها را پوشانده است. این نوع از لاکپشتها بیشتر در گل و لای زندگی کرده و از گیاهان کوتاهتر تغذیه میکنند و لاکپشتهایی با لاک گنبدی که لاکی کوتاهتر داشته و بیشتر گردن و دو دست آنها بیرون است. این نوع از لاکپشتها، نسبت به نوع اول آرامتر هستند و به جز سبزیجات غذای دیگری ندارند. البته به خاطر قد بلندتر و امکان بیشتر بیرون آمدن از لاک به شاخههای جوانتر و بالاتر درختان نیز دسترسی دارند.
لاکپشتهای آبی گالاپاگوس
لاکپشتهای تنبل
|
اولین مرجع ارتباطی علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران شیلات آبزیان خوراک ماهی میگو تن کنسرو صید صیادی صیدگاه ماهیگیری دامپزشکی کلینیک متخصص رستوران خدمات کارشناس همکاران ماشین آلات گرمابی سردآبی زینتی صدف مروارید لاروکشتی لنج قایق دکترمهندس اسکله موج شکن تالاب دریا دریاچه خزراستخدام کاریابی رودخانه بندر سد اسکله خاویار ماهیان خلیج فارس دریای عمان آبشارFisheries Aquaculture Fishing Feed Shrimp fish Veterinarian Professional services specialisy Hydrothermal Hot water Scroll Cold water Ornamental Oysters Pearls Larva Ship Boat Boats Tuna Port Caviar Dam Pond Dock careers Employment Engineer Caspian Oman sea Persian golf