همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ایرنا: دکتر «حسین فروزنده» روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، وسعت هرکدام ازاین مزارع پرورش میگو را یک هکتار اعلام کرد و افزود: از هر مزرعه بطور متوسط ۵/۲ تن میگو برداشت میشود.
وی با ابراز تاسف از اینکه بیماری سندرم لکه سفید؛ همچون طاعون کشنده است، گفت: این ویروس طی یک هفته اخیر سایت پرورش میگو در گواتر را مورد هجوم قرار داده است.
وی با بیان اینکه راه درمان برای چنین بیماریی وجود ندارد، افزود: تنها با پیشگیری میتوان از بروز بیماری و شدت خسارت جلوگیری کرد.
فروزنده گفت: بیماری سندرم لکه سفید؛ برای نخستین باردرسال ۱۹۹۳ در کشورچین گزارش شد و به سرعت بسیاری از کشورهای آسیایی پرورش دهنده میگو را دچار آلودگی کرد.
این بیماری در سال ۱۳۸۳ برای نخستین بار در ایران، در مزارع پرورش میگوی خوزستان مشاهده شد و در سال ۱۳۸۷ برای اولین بار در مزارع پرورش میگوی چابهار در گواتر رویت شد.
تمام سخت پوستان متعلق به راسته ده پایان (Decapoda) شامل میگوها، لابستر و خرچنگ به این ویروس حساسند، اما بیماری لکه سفید اساسا میگوهای پرورشی (خانواده penaeidae) را درگیر میکند.
هم اکنون ۶۵۰ هکتار از مزارع گواتر واقع در ۱۲۰ کیلومتری شهر بندری چابهار به پرورش و کشت میگو اختصاص دارد.
بنا به پیش بینی «غلامرضا سندگل» مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان؛ از این مزارع حدود یک هزار و ۵۰۰ تن میگو برداشت و روانه بازار مصرف خواهد شد.