همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدير حفاظت محيط زيست آستارا گفت: استفاده بي رويه از کودهاي شيميايي در باغ ها و مزارع آستارا، رودخانههاي اين شهرستان و درياي خزر را در بحران جديد زيست محيطي قرار داده است.
ساسان اكبري پور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر - از مشکل جديد تهديد کننده سلامت آبزيان رودخانهها و درياي خزر سخن گفت و افزود: به دليل استفاده غيرکارشناسي و بيش از حد مجاز انواع سموم دفع آفات و کودهاي شيميايي در شاليزارها و باغها و ورود اين مواد به رودخانهها و سپس درياي خزر، نسل اکثر آبزيان منطقه در خطر نابودي قرار گرفته است.
وي خاطرنشان کرد: اغلب کشاورزان در مصرف اين سموم گاها به شکل خودسرانه عمل مي کنند و بدون اطلاع از عواقب آن، بحران زيست محيطي بزرگي را در رودخانههاي منطقه ايجاد ميکنند.
اكبري پور افزود: با اتمام فصل برداشت و آغاز فصل بارشهاي پاييزي، سموم شيميايي از طريق نهرهاي مزارع به رودخانه سرازير شده و سبب تلف شدن دسته جمعي ماهيان بومي اين زيستگاهها مي شود.
وي تصريح كرد: در چند سال گذشته در رودخانههاي «خواجه کري، مرداب و عباس آباد» آستارا به شکل گسترده شاهد تلف شدن «بچه ماهي سفيد، کپور ماهي و اردک ماهي» بوديم.
اكبري پور اظهار کرد: با وجود مشکل چندين ساله نبود فاضلاب شهري آستارا و ورود فاضلابهاي خانگي به رودخانههاي شهرستان، اکنون ورود مواد شيميايي به مشکلي حاد تبديل شده است که با تبديل کشاورزي سنتي به کشاورزي ارگانيک و استفاده از کودهاي "ورمي کمپوست" تا حدودي ميشود، وضعيت بحراني را تغيير داد