همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر/ اجتماعی 507 تن میگو از آغاز فصل صید میگو تاکنون از محدوده آبهای هرمزگان صید شده است.
صید میگو از 18 مهر در 6 صیدگاه هرمزگان بطول هزار و 430 کیلومتر مربع آغاز شده است و 40 روز ادامه دارد.صیدگاههای هرمزگان از کوهستک تا سیریک، سیریک- کلاهی ، کلاهی –دارسرخ، دارسرخ- هرمز، هرمز- کشتی سوخته و کشتی سوخته تا تولا است.
مدیرکل شیلات هرمزگان پیش بینی کرد: امسال هزار و 480 تن میگو از نوع موزی از آبهای محدوده هرمزگان صید شود.آقای میرزاده افزود:920 تن از میگوهای صید شده از نوع درشت و بقیه سرتیز است.
میگوی سرتیز ، میگوهای ریز و کوچکی است که بدلیل طعم و مزه خوب آن مردم هرمزگان بیشتر در پخت غذا از آن استفاده می کنند.دو هزار و 300 صیاد با 200 فروند لنج و قایق در هرمزگان میگو صید می کنند.
مدیر کل شیلات هرمزگان گفت: میگوهای صید شده از دریا بدلیل کیفیت و تقاضای خوب بازار در استان و کشور مصرف می شود و جنبه صادراتی ندارد.میرزاده گفت: پارسال بیش از 823 تن میگوی پرورشی به ارزش بیش از 4 میلیون و 117 هزار دلار به کشورهای امارات عربی متحده، کویت و ایتالیا صادر شد.
هرمزگان رتبه نخست صادرات آبزیان را دارد.
میگوی پرورشی ، ماهیان غیر خوراکی شامل یال اسبی، ماهی مرکب، اسکوئید، فانوس ماهی، مارماهی، و شبه شوریده آبزیان صادراتی بود که پارسال به خارج از کشور صادر شد