همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بندرعباس- مدير كل دفتر بهبود كيفيت، فرآوري و توسعه بازار آبزيان شيلات ايران گفت: در نيمه اول امسال22 هزارتن آبزي به ارزش 60 ميليون دلار به خارج از كشور صادر شده است
دكتر عيسي گلشاهي روز يكشنبه در مصاحبه اختصاصي با خبرنگار ايرنا،در بندرعباس اظهار داشت: اين ميزان صيد از لحاظ ارزش صادراتي نسبت به دوره مشابه 9 درصد رشد داشته است.
وي با بيان اينكه عمده صادرات آبزيان در نيمه دوم و به خصوص سه ماهه پاياني سال انجام مي شود ، پيش بيني كرد كه ارزش صادرات امسال نسبت به سال گذشته افزايش يابد.
اين مقام مسوول صادرات صورت گرفته را شامل انواع آبزيان با ارزش مصرف خارج از كشور و داخل ذكر كرد.
دكتر گلشاهي مجموع صيد سال گذشته كشور را 670 هزارتن ذكر كرد و افزود: 200 هزارتن آن آبزيان پرورشي از جمله ششهزار و 500 تن ميگو بوده است.
وي از هرمزگان بعنوان يكي از استانهاي با اهميت كشور در زمينه فعاليت هاي صيد و صيادي نام برد و دليل اصلي آن را داشتن نوارساحلي در خليج فارس و درياي عمان ذكر كرد.
وي بيان داشت: شيلات ايران ضمن استقبال از سرمايه گذاران براي سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف صيادي و فرآوري محصولات از جمله ايجاد صنايع شيلاتي در شهرهاي ساحلي هرمزگان و جزاير 14 گانه به هدف صادرات را در دستور كار خود قرار داده است.
دكتر گلشاهي ابراز داشت: هدف گذاري هايي در زمينه افزايش توليد با هدف بالا بردن سرانه مصرف داخلي آبزيان، صادرات و ارزآوري به جهت ايجاد ثروت در كشور بوسيله شيلات صورت گرفته است.
وي گفت: عمل شدن اينها نيازمند مواد اوليه با كيفيت بالاست كه بايستي محصولات با كيفيت بالاتر را توليد و يا با استفاده از فن آوري هاي جديد صيد كنيم.
مدير كل دفتر بهبود كيفيت ، فرآوري و توسعه بازار آبزيان شيلات ايران ميزان واردات آبزيان را طي سال جاري تاكنون 24 هزارتن ذكر و پيش بيني كرد اين رقم تا پايان امسال به 26 هزارتن برسد.
به گفته دكتر گلشاهي حدود 98 درصد از واردات آبزيان شامل 22 هزارتن در چرخه صنعت از جمله كارخانه هاي توليد كننده كنسرو ماهي به مصرف رسيده كه در اجراي آن براي صدها نفر نيز ايجاد اشتغال صورت گرفته است