216 دوره کلاس آموزش طبخ ماهی در گلستان برگزار شد

چهار‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۱  ۰ نظر   ۲۱۷ بازدید

مسئول ادره امور شهرستانهای شیلات گلستان گفت: این اداره کل با همکاری مرکز بهداشت استان اقدام به برگزاری 216 دوره کلاس آموزش طبخ آبزیان با هدف ترویج فرهنگ مصرف کرده است

خبرنگار مهر، سید ولی الله صالحی امیر صبح شنبه در جلسه این دوره از کلاس ها اظهار داشت: ماهی از جمله مواد غذایی است که استفاده از آن برای تمام گروههای سنی مفید است و امید این می رود که با برگزاری این دوره های آموزشی مصرف ماهی در سبد غذایی افراد جامعه نهادینه شود.

وی با تاکید بر نقش بدیهی آبزیان بر سلامت جامعه عنوان کرد: با برگزاری این دوره های آموزشی و تنوع در طبخ آبزیان امید این می رود که سرانه مصرف این ماده مغذی در استان از سطح کنونی بالاتر رود.

در این جلسه لشکربلوکی یکی از کارشناسان مرکز بهداشت استان ضمن تبیین بر نقش مهم آبزیان گفت: سلامت افراد جامعه در گرو تغذیه درست و اصولی است.

وی گفت: با دنیای مدرن امروز و الگوهای اشتباه تغذیه، این مهم جز با بالاتر بردن سرانه مصرف آبزیان در سبذ غذایی خانواده ها میسر نمی شود

دیدگاه خود را بیان کنید