همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
ساری - نخستین كارخانه تخصصی تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود در شمال كشور با ظرفیت تولید سالانه 16 هزار تن، روز شنبه با حضور استاندار مازندران در كیلومتر پنج محور ساری - نكا به بهره برداری رسید
ایرنا، استاندار مازندران در مراسم افتتاح این كارخانه با بیان اینكه امروز یكی از دغدغه های جامعه جهانی امنیت و تامین غذا است، گفت: ظرفیت شیلاتی استان های شمالی بویژه مازندران به اندازه ای بالا است كه مسوولان ارشد با اندك توجه ، می توانند این دغدغه را به حداقل برسانند.
'سیدعلی اكبر طاهایی' با اشاره به اینكه بخش های مختلف كشاورزی از جمله شیلات می تواند در ایجاد اشتغال نقش اساسی ایفا كند ، افزود: تقویت و پشتیبانی از فعالیت های اقتصادی ، ضامن نهادینه شدن دستاوردهای انقلاب اسلامی است .
وی از سازمان شیلات ایران خواست تا نسبت به تدوین آمایش سرزمینی شیلات استان های شمالی اقدام جدی كند.
طاهایی با بیان اینكه علاوه بر وجود ظرفیت شیلاتی ، فارغ التحصیلان بیكار در رشته های مختلف كشاورزی نیز آماده برای كار هستند ، گفت: مازندران در بخش صنایع تبدیلی كشاورزی استعداد های زیادی دارد.
وی افتتاح كارخانه تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود را ظرفیتی برای آبزی پروران شمال كشور دانست و افزود : با توجه به اجرای قانون هدفمند كردن یارانه ها ، پرورش دهندگان انواع ماهیان می توانند با كمترین هزینه حمل و نقل، خوراك آبزیان را تامین كنند.
استاندار مازندران همچنین به آلودگی دریای خزر و قاچاق ماهیان خاویاری اشاره كرد و گفت: از آنجایی كه آلودگی دریای خزر و صید قاچاق ماهیان خاویاری مربوط به پنج كشور حاشیه دریای خزر است ، ضرورت دارد تا همه این كشورها نسبت به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
وی ماهیان خاویاری را گنجینه مشترك كشورهای حاشیه دریای خزر دانست و تاكید كرد: استان های شمالی ایران در حفظ و حراست از دریای خزر نسبت به كاهش آلودگی و صید مسوولانه همكاری همه جانبه دارند.
مدیر عامل كارخانه تولید خوراك آبزیان مازندران نیز گفت: جذب سریع آب با دوام بسیار طولانی در آب، تنظیم دقیق شناوری خوراك متناسب با عادت تغذیه ای ماهی و فراوری و ژلاتینه شدن مواد خوراكی از مزایای تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود است.
' عبدالله كابلی ' افزود: بهبود فرایند هضم و جذب، پلت های یكدست با اندازه های دقیق بدون ذرات شكسته ، كاهش و از بین رفتن تركیبات ضد تغذیه ای و آلودگی های موجود در مواد اولیه و استریلیزه شدن خوراك از دیگر مزیت های تولید خوراك آبزیان به این روش است.
وی از افزایش سرعت رشد و بهبود ضریب تبدیل و در نتیجه كوتاه شدن دوره پرورش و كیفیت بهتر و در نتیجه افزایش سودآوری به عنوان دیگر مزایای تولید خوراك آبزیان به روش اكسترود یاد كرد