همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری فارس: مدیر جهاد کشاورزی زرند گفت: در راستای استفاده بهینه از ظرفیتهای آبی شهرستان و توسعه آبزیپروری 22 هزار قطعه بچهماهی قزلآلا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی زرند رهاسازی شد
امیری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زرند اظهار داشت: تعداد 22 هزار قطعه بچهماهی در استخرهای آب کشاورزی در دهستانهای محمدآباد، بهشت وحدت، حتکن، سربنان و دشتخاک رهاسازی شده است.
وی زمان برداشت را یک دوره هفت ماهه اعلام کرد و افزود: تأمین پروتئین حیوانی و افزایش سرانه آبزیان، رسیدن به دستیابی 11 تن ماهی با هدف استفاده بهینه از منابع آب کشاورزی این شهرستان، استفاده از استخرهای آب کشاورزی در فصل زراعی، بهرهمندی از پتانسیل آب سدهای ذخیره آب کشاورزی، اشتغالزایی، افزایش تولید محصولات آبزی و مصرف سرانه ماهی از اهداف این رهاسازی است.
امیری بهترین زمان پرورش ماهی را از اوایل مهر ماه تا پایان اسفند ماه اعلام کرد.
مدیر جهاد کشاورزی زرند اشتغالزایی در صنعت پرورش ماهی قزلآلا در این مناطق را بیش از 50 نفر به طور مستقیم اعلام کرد و گفت: هنگام صید و برداشت ماهی و عرضه آن به بازار مصرف افراد دیگری نیز به طور غیر مستقیم به کار مشغول میشوند.
امیری با توجه به محدودیت منابع آبی کشاورزی در این بخش افزود: با برنامهریزی در راستای توسعه آبزیپروری و استفاده از این منابع میتوان ماهی قزلآلا تولید کرد.
وی با اشاره به توصیه کارشناسان تغذیه مبنی بر اینکه مصرف آبزیان در کاهش بیماریهای قلبی و افزایش طول عمر و ضریب هوشی کودکان تاثیر بسزایی دارد، خاطرنشان کرد: واحد شیلات این مدیریت در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این تعداد بچهماهی را به صورت رایگان توزیع کرده و آموزشهای لازم برای پرورش توسط کارشناسان ارائه شده است