همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
معاون آبزيپروري سازمان شيلات كليد اصلي رونق صنعت ميگو را تامين سرمايه نقدي براي توليد عنوان و اظهار كرد: بسته حمايتي صنعت ميگو در كارگروه رياست جمهوري مصوب شده و منتظر حكم هيات دولت براي اجرا است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهدي شكوري گفت: سطح زيركشت ميگو در پنج استان گلستان، سيستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر بالغ بر دو هزار و 300 هكتار است كه با استمرار ذخيرهسازي در اين استانها سطح زيركشت به مرز سه هزار هكتار افزايش مييابد.
وي با اشاره به اينكه سال گشته ميزان سطح زير كشت ميگو دو هزار و 500 هكتار بوده است، افزود: امسال با توجه به اينكه زمان ذخيرهسازي و تراكم ذخيرهسازي از سال گذشته بهتر بوده و از اوايل فروردين ماه ذخيرهسازي آغاز شده است ميزان توليد از سال گذشته بيشتر خواهد بود.
شكوري با اشاره به اينكه سال گذشته حدود شش هزار تن ميگو پرورشي برداشت شد، گفت: امسال پيشبيني ميشود هفت هزار و 500 تن تا 9 هزار تن ميگو از مزارع پرورشي برداشت شود.
معاون آبزيپروري سازمان شيلات اظهار كرد: بخشي از مزارع به دليل بدهي معوقه به بانكها قادر به تامين نقدينگي مورد نياز براي تامين هزينههاي جارياشان نيستند كه اين بزرگترين مشكل پرورشدهندگان است. در اين راستا بسته حمايتي در نهاد رياست جمهوري تنظيم و نهايي شده است.
به گفته وي در اين بسته حمايتي سود و جرايم ديركرد بدهيهاي گذشته پرورشدهندگان ميگو پرداخت و مصوبات هيات دولت عملياتي ميشود. همچنين با توجه به اينكه بازار ميگو، يكي از مشكلات اين محصول است يكي از اهداف اين بسته حمايتي توسعه بازار ميگو و افزايش مصرف داخلي اين محصول است.
معاون آبزيپروري سازمان شيلات ايران گفت: طبق پيشبيني در بسته حمايتي همه سود و جرايم ديركرد وام پرورشدهندگان ( 125 ميليارد تومان) پرداخت ميشود و پرورشدهندگان پس از دوره تنفسي دو ساله اصل وام و بدهي خود را ميپردازند. علاوه بر آن تسهيلات بانكي هم به آنها پرداخت ميشود تا بتوانند توليد داشته باشند.
به گفته شكوري اين بسته حمايتي جايگزين مصوبات قبلي دولت در استانهاي جنوبي شده و اين مصوبات با اين بسته تكميل شده است كه اميد است هرچه سريعتر اجرايي شود تا شاهد رونق در اين صنعت باشيم