تولید دو میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در همدان

سه‌شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۱  ۰ نظر   ۴۴ بازدید

تولید دو میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در همدان
(ایسنا) منطقه همدان، با اعلام این خبر افزود: همچنین در این مدت دو میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی در 24 کارگاه تولید و پرورش یافته است.
وی ادامه داد: همچنین تکثیر 82 میلیون عدد تخم ماهی قرل‌آلا، تولید و پرورش 20 میلیون قطعه بچه ماهی قزل‌آلا، رهاسازی هشت میلیون قطعه بچه ماهی قزل‌آلا و 500 هزار قطعه انواع ماهی گرمابی (کپور ماهیان) در واحدهای آبزی‌پروری به جهت تولید ماهیان بازاری، توزیع 250 هزار قطعه بچه ماهی قزل‌آلا به صورت ترویجی و توزیع 130 هزار قطعه انواع بچه ماهی گرمابی به صورت مشارکتی و ترویجی از دیگر امور به شمار می‌آید.
دولو اظهار کرد: عقد قرارداد برای اجرای کلاس‌های آموزشی طبخ آبزیان، عقد قرارداد برای اجریا کلاسهای آموزشی آبزی‌پروری که در مجموع پنج هزار نفر روز بوده است، اجرای 11 برنامه رادیویی (سیمای آبادی) و پخش پیام‌های ترویجی از طریق رسانه‌های استانی از برنامه‌های آموزشی شیلات است.
به گفته مدیر شیلات و آبزی‌پروری استان، در طی 9 ماهه امسال، در مجموع 13 طرح در هفته دولت و جهاد افتتاح شده است.
وی تصریح کرد: احداث استخر الگویی گرد همراه با نصب درام فیلتر در شهرستان رزن، نصب و راه‌اندازی آبگرمکن خورشیدی در کارگاه تکثیر و پرورش ماهیان زینتی شهرستان همدان با اعتباری معادل 130 میلیون ریال، نصب دو دستگاه درام فیلتر 85 لیتر بر ثانیه همراه با دو دستگاه پمپ برگشت در دو مزرعه شهرستان‌های نهاوند و همدان با اعتباری معادل 120 میلیون ریال و نصب توربین آبی مولد برق با اعتباری معادل 50 میلیون ریال از امور مربوط به مکانیزاسیون و اصلاح روشهای شیلات است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه اعتبارات فنی اعتباری 90-89 کاملا جذب شده است، افزود: دربخش توسعه بخش کشاورزی 23 پرونده با برآورد تسهیلات حدود سه میلیارد تومانی به بانک معرفی شد که از این بین 10 طرح به مبلغ 10 هزار و 800 میلیون ریال عقدقرار شده است.
دولو با بیان اینکه امسال جشنواره صید ماهی در تالاب شیرین سو کبودراهنگ برگزار شد، عنوان کرد: برگزاری کلاس‌های آموزشی به شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی کشاورزی که سه هزار و 552 نفر روز به 9 شرکت با اعتباری معادل 270 میلیون واگذار شد همچنین انجام آزمایشات آب به بخش خصوصی که تاکنون 150 نمونه به مبلغ 75 میلیون ریال انجام شد.
وی بیان کرد: برای ارتقاء علمی کارشناسان سه دوره آموزشی به مرکز آموزش پیشنهاد شد که از این بین یک دوره تحت عنوان بهداشت و بیماریهای آبزیان مصوب شد.
مدیر شیلات و آبزی‌پروری استان همچنین به برگزاری جلسه مشترک مدیریت شیلات و اداره کل دامپزشکی تحت عنوان طرح تضمین کیفیت آبزیان و بررسی مسائل بهداشتی آبزیان نهاوند اشاره کرد

دیدگاه خود را بیان کنید