همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سرپرست مديريت امور شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي از برنامه ريزي براي توليد 50 تن ماهي خاوياري در آذربايجان شرقي تا پايان سال 1394 خبر داد
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه آذربايجان شرقي، "محمد صمدزاده" با اشاره به برنامههاي سازمان جهاد کشاورزي استان براي افزايش توليد ماهيان خاوياري، اظهار کرد: براي سال جاري، توليد 1.5 تن و تا پايان برنامه پنجم توسعه در سال 1394، توليد 50 تن ماهي خاوياري برنامه ريزي شده است.
وي با اشاره به برنامه افزايش توليد ماهي خوراكي در استان تا پايان برنامه پنجم توسعه، خاطرنشان كرد: در افق چشم انداز توسعه، توليد 6000 تن ماهي پيش بيني شده است.
صمدزاده يادآور شد: سال گذشته در 388 مزرعه ماهي استان، 3758 تن ماهي توليد شده است.
وي، برنامه توليد ماهيان زينتي را براي سال جاري، 2 ميليون و 700 هزار قطعه اعلام کرد و افزود: اين ميزان تا پايان برنامه توسعه پنجم به چهار ميليون قطعه خواهد رسيد.
صمدزاده با اشاره به پيش بيني افزايش مصرف سرانه ماهي استان از 4.5 كيلوگرم به 6 كيلوگرم تا پايان برنامه پنجم توسعه، گفت: با بالا بردن آگاهيهاي عمومي در خصوص فوايد مصرف ماهي درصدد افزايش مصرف ماهي در جامعه هستيم.
مدير كل شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي، ظرفيت فرآوري محصولات آبزي پروري را در 2 واحد فرآوري استان، 1000 تن اعلام كرد و گفت: با ايجاد واحدهاي جديد، اين ظرفيت افزايش مييابد.
وي، فراهم كردن زيرساختهاي مورد نياز براي توسعه آبزي پروري، ساماندهي تشكلهاي موجود و ارتقاي بهره وري شيلات را از اهداف برنامهريزي شده سازمان برشمرد و افزود: مطالعات لازم براي پرورش ماهيان زينتي در پارك بزرگ تبريز، ايجاد مزرعه الگويي در دانشگاه مراغه و افزايش مكانيزاسيون كشاورزي از طرحهاي شاخص در حال اجرا در استان است.
صمد زاده همچنين از مطالعه صورت گرفته براي مكان يابي حفر 300 حلقه چاه در حاشيه رود ارس و ماهي دار كردن 700 استخر دو منظوره كشاورزي با انتظار توليد 3500 تن ماهي در سال خبر داد و افزود: مطالعات ساخت بازارچه مدرن و استاندارد ويژه عرضه محصولات آبزي در تبريز انجام شده است؛ در كنار اين بازارچه، رستوراني به منظور عرضه غذاهاي دريايي در نظر گرفته شده است