همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بهره برداری از 50 پروژه تحقیقاتی شیلات تا پایان سال جاری
رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران گفت: تا پایان سال جاری از 50 طرح تحقیقاتی در زمینه شیلات بهره برداری می شود
(ایسنا) عباسعلی مطلبی در حاشیه نخستین کنفرانس بین المللی تکثیر و پرورش لارو آبزیان در دانشگاه پردیس کشاورزی دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)از اجرای 450 طرح تحقیقاتی در سراسر کشور در زمینه شیلات خبر داد و اظهار کرد: این پروژه ها در 14 پژوهشکده و مرکز تحقیقاتی در دست انجام هستند که 50 طرح از این میزان در سال جاری وارد چرخه تحقیقاتی شده اند و می توان گفت پنج درصد رشد تحقیقاتی داشته ایم.
وی افزود: عمده طرح های جدید درباره خارتنان، مرجان ها، صدف و جلبک های دریایی هستند و به تحقیقات تنوع بخشیده شده است.
رئیس موسسه شیلات ایران ادامه داد: سایر پروژه های مذکور در انواع حوزه ها از جمله اصلاح و نژاد، تکثیر آبزیان، تغذیه غذای زنده، بیوتکنولوژی و فرآورده های آبزیان، اکولوژی و بیولوژی آبزیان و صید و صیادی است.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته 30 دستاورد تحقیقاتی ارائه شد که به عنوان دانش فنی در اختیار سازمانها و موسسات قرار می گیرد و امسال پیش بینی می شود تا پایان سال 50 پروژه به بهره برداری برسد.
مطلبی در بخش دیگری از سخنان خود از جایگزینی محصولات بیولوژیک به جای مواد شیمیایی در فرآورده های شیلات خبر داد و گفت: در این طرح از عصاره های مختلف گیاهی در خوراک آبزیان استفاده شده که در نهایت منجر به تولید محصولات سالم می شود.
وی در پایان از شناسایی استعدادهای استانهای دیگر در زمینه آبزی پروری خبر داد و گفت: این طرح در سراسر استانها با هدف شناخت پتانسیل سایر استانها کشور اجرا می شود تا بتوان با در دست داشتن اطلاعات کامل آبزی پروری را در استانهای شناخته شده توسعه دهیم