همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چرا تنماهی گران شد؟
به گزارش پارس به نقل از اقتصاد پرس، غلامرضا رازقی با بیان این مطلب اظهار داشت: نوسان قیمت ارز اثر بسیاری روی بخش صید کشور داشته است؛ به طوری که رشد دستمزد کارگران، هزینه حملونقل و فراوری در کارخانجات، نرخ تنماهی را برای مصرفکننده بالا برد.
وی با تاکید بر تغییر در روشهای صیر و بیشتر کردن تعداد شناورها، عنوان کرد: این موضوع میتوانید باعث افزایش میزان صید در آبهای اقیانوس هند شود.
رییس سازمان شیلات کشور ادامه داد: تفاهمنامهای میان کشورهای حاشیه اقیانوس هند صورت گرفته که براساس آن، امکان صیادی برخی شناورها در سواحل برخی از کشورها وجود دارد.
رازقی در ادامه با اشاره به کنترلهای ماهواره ای شناورهای صیادی، گفت: زمانی که شناورهای صیادی حرکت میکنند، در طول مسیر تحت رصد قرار میگیرند و این موضوع تا وقتی که صید خود را تحویل دهند، ادامه داد. این موضوع باعث میشود که توان بهرهبرداری و رصد لحظه ای شناورها وجود داشته باشد.
وی از ورود شناورهای جدید به اقیانوس هند خبر داد و افزود: در سال گذشته میزان صید تن ماهی از اقیانوس هند حدود ۲۰۰ هزار تن بود که در سال ۹۲ انتظار میرود میزان صید به حدود ۲۵۰ هزار تن برسد.
رییس سازمان شیلات کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر حجم مصرف داخلی تن ماهی کشور حدود ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزار تن است که در صورت افزایش صید تن ماهی به ۲۵۰ هزار تن، تا پایان سال تمامی نیاز داخلی کشور را به تن ماهی تامین خواهیم کرد