همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بازسازی ذخایر دریای خزر در فعالیت صیادان مازندران اثرگذار است
مدیرکل شیلات مازندران گفت: بازسازی ذخایر دریای خزر در فعالیت صیادان مازندران اثرگذار است
خبرنگار مهر، حسن حبیب نژاد ظهر یکشنبه در جلسه بررسی طرحهای حفاظت از رودخانه های استان افزود: رودخانه ها محل اصلی تخم ریزی و تکثیر آبزیان دریای خزر بوده، از این رو فراهم کردن شرایط لازم برای تخم ریزی عزم همگانی را می طلبد.
وی تاکید کرد: نیروهای مراکز بازسازی ذخایر شیلات از 15 اسفند هر سال در مبادی رودخانه های منتهی به دریا مستقر و با صید ماهیان مولد و استحصال تخم، سالانه حدود 100میلیون بچه ماهی سفید تکثیرو در رودخانه های منتهی به دریا رها سازی می کنند.
مدیر کل شیلات مازندران تصریح کرد: شیلات مازندران از سال 67 تاکنون یک میلیارد و 346 میلیون قطعه بچه ماهی سفید، 36 میلیون قطعه بچه ماهی خاویاری و 22 میلیون قطعه بچه ماهی کپور تولید و رها سازی کرده است.
وی به توافق با شورای حفظ حقوق بیت المال استان اشاره کرد و گفت: رودخانه های مهم استان در طرح حفاظت از رودخانه ها بین دستگاههای مرتبط تقسیم شده است.
حبیب نژاد گفت: حفاظت از رودخانه های شیرود، چشمه کیله، تجن، ولی آباد، شازده رودخانه را شیلات ، رودخانه های لاریم، گهرباران، سرخرود، بابلرود و فریدونکنار توسط محیط زیست و رودخانه های خیرود، علم رود ، خشت سر، محمود آباد ، ایزده و سرد آبرود از سوی یگان دریا بانی محافظت می شود تا بتوان محیط امنی برای تکثیر طبیعی ماهیان فراهم کنیم.
حبیب نژاد افزود: فرهنگ مردم و جامعه باید به گونه ای ارتقا یابد که از دیدن و بازی ماهی در آب لذت ببرند و با مشاهد ماهی مولد در حال تخم ریزی در رودخانه ها از صید آن خودداری کنند.
چهار هزار و200 نفر صیاد از ابتدای فصل صید تا بیستم بهمن ماه امسال هزار و 340 تن ماهی استخوانی به ارزش 160 میلیارد ریال صید و روانه بازار کردند