همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
افزایش دیاکسید کربن موجب نابودی اکوسیستم اقیانوسها میشود
همشهری آنلاین: دانشمندان دانشگاه پلایموث انگلیس دریافتند افزایش دیاکسید کربن، موجب کاهش اسیدیته آب اقیانوسها و در نتیجه نابودی اکوسیستم موجودات آبزی میشود
به گزارش ایرنا، دانشمندان با بررسی اطلاعات گردآوری شده از پایگاههای دریایی مستقر در ایتالیا، کالیفرنیا و گینه نو توانستند تاثیر افزایش غلظت دیاکسید کربن در آب را بر میزان اسیدیته آن مشخص کنند.
این افزایش دیاکسید کربن بر اثر فعالیتهای آتشفشانی در نواحی مذکور بهوقوع پیوسته و بر اساس تحقیقات انجام گرفته آب اقیانوس را اسیدیتر کرده است.
بر اثر اسیدی شدن آب گونههای آبزیان این نواحی تا 30 درصد کاهش یافته و بسیاری از مرجانها و جلبکها از بین رفتهاند. اگرچه هنوز ماهیان متنوعی در این نواحی زندگی میکنند، اما اغلب ماهیها در آبهای اسیدی تخمگذاری نمیکنند.
در این تحقیقات مشخص شد با وجود اینکه گیاهان آبزی توانایی ادامه زندگی در آبهای اسیدی را دارند، قابلیت تولید ترکیبات فنولی را در این شرایط از دست میدهند. این ترکیبات نوعی سیستم دفاعی برای گیاهان آبزی است که از خوردن آنها توسط ماهیها جلوگیری میکند.
انواع صدفها و موجوداتی که درون پوستههای سخت زندگی میکنند در فصلهای سرد و معتدل توانایی زندگی در آبهای اسیدی را دارند، اما به محض شروع گرما از بین میروند.
بر اساس تحقیقات انجام گرفته در صورتی که افزایش دیاکسید کربن در آب اقیانوس به همین نسبت ادامه یابد انتظار میرود تا سال 2100 میلادی بیش از 60 درصد اکوسیستم اقیانوسها نابود شود