همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مصرف سرانه ماهی در استان کرمانشاه 7 کیلوگرم است
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: مصرف سرانه ماهی در استان هفت کیلوگرم است در حالی که در سال 73 مصرف سرانه آبزیان در استان کرمانشاه 250 گرم بوده است
اشرف منصوری در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: کار احداث باغ در مناطق گرمسیری شروع شده و امسال نیز برنامه توسعه باغات در استان دنبال میشود.
منصوری گفت: در حوزه شیلات نیز استان کرمانشاه در تولید انواع آبزی یک جهش و افزایش چشمگیر داشته که باعث شده مدیریت شیلات استان به اداره کل تبدیل شود.
وی مصرف سرانه آبزیان را در استان کرمانشاه هفت کیلوگرم عنوان کرد و افزود: در سال 91، استان کرمانشاه نزدیک به 2 هزار تن انواع آبزیان را به ارزش 70 میلیارد ریال به کشور عراق صادر کرده است و در سالجاری از ماهیان خاویاری استان تولید خاویار داشتهایم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: 67 درصد ظرفیت تولید آبزیپروری در استان در سالجاری افزایش یافته است.
منصوری اعلام کرد: 4 هزار و 380 هکتار در قصرشیرین با اعتبار 215 میلیارد تومان هزینه در دهه فجر سالجاری کلنگزنی خواهد شد.
وی میزان باغات استان کرمانشاه را بیش از 42 هزار و 500 هکتار دانست و افزود: در سالجاری 1800 هکتار اراضی باغی به استان اضافه شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به انجام فعالیتهای تحقیقاتی در تولید انواع بذر و معرفی انواع جدید آن، گفت: در سالجاری بیش از 32 هزار تن انواع بذر که معادل 13 درصد کل بذر تولیدی در کشور است تامین و در اختیار کشاورز قرار گرفته است.
وی ادامه داد: تامین نهادهها، تولید محصول سالم، انجام فعالیتهای آموزشی و ترویجی در سطح استان به میزان 188 نفر روز، ایجاد مزارع الگویی، تداوم بیمه محصولات کشاورزی، افزایش ضریب مکانیزاسیون از نه دهم به یک اسب بخار از جمله فعالیتها در این بخش است.
منصوری در ادامه به افزایش 30 درصدی پرورش زنبور عسل در یکسال گذشته با ایجاد 350 واحد جدید اشاره کرد.
وی با بیان اینکه 5 درصد به ظرفیت واحدهای گاوداری شیری استان افزوده شده است، گفت: با تکمیل واحدهای جدید استان به قطب دامپروری تبدیل میشود.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده با ظرفیت فرآوری 770 هزار تنی در صنایع تبدیلی، تصریح کرد: ظرفیت فرآوری واحدها و صنایع تبدیلی به 4 میلیون تن در سال 91 رسیده است