همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
بولتن نیوز: غلامرضا رازقی معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال 14 هزار و 984 تن انواع محصولات شیلاتی به ارزش 58.5 میلیون دلار صادر شده است
رییس سازمان شیلات ایران از افزایش 21 درصدی صادرات انواع آبزیان در سه ماهه نخست امسال خبر داد و پیشبینی کرد: میزان صادرات انواع محصولات شیلاتی در سال جاری به 350 میلیون دلار برسد که در این میان کشورهای اروپایی بزرگترین مشتری ماهیان خاویاری و میگوی ایران هستند و عراق بیشترین حجم صادرات ماهیان گرمابی را به خود اختصاص داده است
وی افزود: صادرات محصولات شیلاتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 21 درصد از نظر وزنی و هشت درصد از نظر ارزشی رشد داشته است.
رییس سازمان شیلات با بیان اینکه 85 درصد از صادرات سه ماهه نخست امسال به انواع ماهی اختصاص داشته است، گفت: سه ماهه نخست امسال 1323 تن انواع میگو به کشورهای متقاضی صادر شده است.
به گفته رازقی خوراک آبزیان، انواع ماهیان تن، خاویار پرورشی، ماهی گرمابی و ماهی زینتی جزء محصولات شیلاتی بودند که در سه ماهه نخست بیشترین رشد صادرات را به خود اختصاص دادند.
وی اظهار کرد: گرچه صادرات خوراک آبزیان به کشورهای متقاضی افزایش قابل توجهی یافته اما به همان میزان واردات خوراک آبزیان با رشد مواجه بوده است که باید به گونهای مدیریت شود تا کیفیت محصولات داخلی افزایش یابد و با کنترل واردات و صادرات از ارزبری جلوگیری شود.
اروپا بزرگترین مشتری ماهیان خاویاری و میگوی ایران
رییس سازمان شیلات ادامه داد: بزرگترین مشتری محصولات شیلاتی ایران عراق است و بیشترین حجم ماهیان گرمابی به این کشور صادر میشود. کشورهای اروپایی مانند اسپانیا، فرانسه، آلمان و ایتالیا نیز بزرگترین مشتری ماهیان خاویاری و میگوی ایرانی هستند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشورهایی مانند روسیه و اوکراین به عنوان بازارهای جدید محصولات شیلات ایران شناسایی شده که در حال بررسی شرایط صادرات به این کشورها هستیم.
وی اظهار کرد: براساس برنامه پنجم توسعه باید ارزش صادرات محصولات شیلاتی به 250 میلیون دلار برسد در حالی که ارزش صادرات محصولات شیلاتی در سال گذشته (سال دوم برنامه) به 261 میلیون دلار رسید.
رییس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه صادرات محصولات شیلاتی در سالهای گذشته افزایش و واردات این فرآوردهها کاهش یافته است، پیشبینی کرد: صادرات محصولات شیلاتی در پایان امسال به 350 میلیون دلار برسد