همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عبدالمجید مقصودی ظهر امروز در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه 22 بندر صیادی در استان هرمزگان فعال است، اظهار کرد: در آینده ای نزدیک شاخص واگذاری مدیریت بهره برداری بنادر به بیش از 55 درصد بنادر می رسد.
وی با اشاره به اینکه مدیریت بهره برداری 10بندر صیادی از قبیل بندر باسعیدو، بندر حسینه، کنگ و غیره تاکنون به بخش غیردولتی واگذار شدهاند، تصریح کرد: در آیندهای نزدیک شاهد واگذاری 2بندر صیادی گوگسر و لاوان از بنادر صیادی شیلات هرمزگان به بخشهای غیردولتی خواهیم بود.
سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگری صید استان هرمزگان اظهار کرد: مالکیت بنادر صیادی به بخش خصوصی واگذار نمی شود و تعاونی های صیادی نیز چنانچه مجموعه امتیازات مد نظر را داشته باشند می توانند بخش خدمات رسانی بهره برداری بنادر را در اختیار گرفته و مدیریت کنند.
مقصودی خاطرنشان کرد: البته امکان واگذاری مدیریت بهره برداری تمام بنادر صیادی به بخش غیر دولتی در حال حاضر به علت آماده نبودن برخی شرایط وجود ندارد که امید است با مهیا شدن شرایط مدیریت بنادر باقی مانده نیز واگذار شود.
وی تخصیص اعتبارات لازم جهت تکمیل بنادر صیادی استان و آماده سازی آنها برای واگذاری را عامل مهم جهت تسریع روند واگذاری بنادر صیادی دانست.
عبدالمجید مقصودی تاکید کرد: واگذاری مدیریت بهره برداری و نگهداری بنادر صیادی به بخش خصوصی در سالهای گذشته ،اثبات کرده که این اقدام نتایج بسیار خوبی را به همراه داشته است.
سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگری صید شیلات استان هرمزگان، تصریح کرد: فعال شدن تعاونیها و افزایش مقبولیت اجتماعی(خودباوری)، اشتغال زایی مستقیم بیش از 120 نفر توسط تعاونیها در بخش مدیریت بنادر، بهینهسازی هزینههای بندری، تسریع در ارائه خدمات و نگهداری بندر و جذب هرچه بهتر سرمایهگذاران را از اهم مزایای این مهم است.
وی با اشاره به اصل 44 قانون اساسی مهمترین اهداف این طرح را کاهش بار مدیریتی دولت در تصدی فعالیتهای اقتصادی، کاهش بار مالی(هزینههای) دولت، افزایش اشتغال در بخش غیردولتی، کمک به رشد اقتصاد ملی و ایجاد انگیزه و ارتقاء کارآیی بنگاههای اقتصادی و افزایش بهرهوری برشمرد.
مقصودی با اشاره به اینکه بنادر نقطه اتصال خشکی به دریا ، محل ساماندهی شناورها و مکانی برای تجمیع خدمات رسانی کلیه ارگان ها ی ذیربط از جمله شیلات، دریابانی، شرکت نفت، دامپزشکی و سازمان بنادر و دیانوردی به صیادان اظهار کرد: امید است با استقرار ارگان های یاد شده در بنادر سطح خدمات رسانی به شناورها و صیادان و همین طور سطح کیفیت محصولات افزایش یابد.
بهگزارش تسنیم، استان هرمزگان با در اختیار داشتن 44درصد از طول نوار ساحلی جنوب کشور، 19 درصد صیادان کشور، 35درصد از شناوهای صیادی و 35 درصد از بنادر صیادی مقام اول صید کشور را به خود اختصاص داده است