همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
واحد مرکزی خبر/ پنج هزار و 156 تن میگوی پرورشی در استان بوشهر تولید شد
. این مقدار میگو از هزار و 153 استخر برداشت شده است. برداشت میگوی پرورشی از اول مهر آغاز شد. معاون تکثیر و پرورش آبزیان شیلات استان بوشهر گفت : تولید میگوی پرورشی در مقایسه با پارسال هزار و 958 تن بیشتر شده است. آقای صالح پور آموزش به پرورش دهندگان و استفاده آنان از نظرکارشناسان و مبارزه با بیماری لکه سفید را مهم ترین علل افزایش تولید میگوی پرورشی عنوان کرد. پارسال سه هزار و 198 تن میگو از هزار و 206 هکتار استخر پرورشی برداشت شد. آقای صالح پور گفت: امسال 400 میلیون قطعه بچه میگو درهزار و 488 هکتار استخر پرورشی ذخیره سازی شد. وی افزود : به منظور افزایش تولید وسعت استخرهای پرورشی سال آینده به هزار و 500 هکتار خواهد رسید. میگوی مزارع پرورشی استان از نوع وانامی و بومی آمریکای جنوبی است . 60 درصد میگوی پرورشی کشور در استان بوشهر تولید می شود که در بازارهای داخلی به فروش می رسد و بخشی از آن هم به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس و مصر و سوریه صادر می شود. مرز طولانی استان بوشهر با ساحل خلیج فارس ، این استان را برای پرورش میگو مستعد کرده است . 4 هزار و 300 هکتار در قالب 230 منطقه در استان آماده پرورش میگوست اما وجود مشکلاتی باعث شده از همه این قابلیت ها استفاده نشود و فقط از یک سوم این ظرفیت استفاده می شود. معاون تکثیر و پرورش آبزیان شیلات استان نبود نقدینگی ، برق دار نبودن بیشتر مزارع پرورشی و گرانی سوخت را از مشکلاتی دانست که باعث شده است برخی مزارع پرورشی بدون استفاده باقی بماند . آقای صالح پور افزود: با برطرف شدن این مشکلات هدف شیلات در بخش آبزی پروری که رسیدن به برداشت هشت برابری تا پایان برنامه پنجم توسعه است ، محقق می شود.