راه اندازي نخستين آزمايشگاه بيوتكنولوژي آبزيان کشور

چهار‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۱  ۰ نظر   ۱۳۲ بازدید

واحد مرکزی خبر / نخستین آزمایشگاه بیوتکنولوژی آبزیان کشور در دانشگاه شیراز امروز راه‌اندازی شد.

رئیس گروه پژوهشی فرآوری آبزیان و دانشیار بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز گفت : این مرکز با هدف تحقیقات در زمینه فرآوری و بیوتکنولوژی آبزیان با استفاده از ماهیان کم مصرف و ضایعات صنایع شیلات برای تنوع در محصولات شیلاتی، تولید محصولات با ارزش افزوده ،افزایش سرانه‌ مصرف آبزیان و در نهایت، بهبود وضعیت سلامت و تغذیه‌ مردم راه‌اندازی گردیده است.

دکتر موسوی‌نسب افزود : این مرکز با اعتباری بالغ بر 3 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 400 متر مربع با همکاری مرکز تحقیقات ازدیاد برداشت از مخازن نفتی ، اداره‌ شیلات فارس و شرکت شهرک های صنعتی راه اندازی شده است . گروه پژوهشی فرآوری آبزیان نخستین گروه پژوهشی در کشور است که در زمینه فرآوری و بیوتکنولوژی آبزیان از سال 1388 فعالیت می کند . فعالیت این گروه پژوهشی در افزایش مصرف سرانه آبزیان مؤثر خواهد بود . مصرف سرانه آبزیان در کشور 8 کیلوگرم کمتر از میزان مصرف سرانه در کشور های جهان است

دیدگاه خود را بیان کنید