همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
مدير كل شيلات خوزستان با تاكيد بر رعايت بهداشت در عرضه و صادرات آبزيان، گفت: طرح هماهنگي و بهبود وضعيت حمل و نقل و عرضه آبزيان استان با همكاري شيلات و دامپزشكي تدوين شده و لازم است كه دستورالعملهاي اين طرح توسط توليدكنندگان و صادركنندگان ماهي پيگيري شود.
"سيدرحيم مغنيمي" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه خوزستان، اظهار كرد: در نشست كارگروه صادرات غيرنفتي استان، مساله رعايت بهداشت در صادرات ماهي مطرح شد كه پيرو اين جلسه، نشستي با حضور معاون برنامهريزي استان، دامپزشكي، بازرگاني، شيلات و جهاد كشاورزي تشكيل شد.
وي افزود: در اين نشست، طرح هماهنگي و بهبود تحويلگيري، حمل و نقل و فرآوري آبزيان خوراكي، تدوين و قرار شد كه اين مساله پيگيري شود. در اين طرح براي هر كدام از دستگاههاي متولي، وظايفي مشخص شده است.
مديركل شيلات خوزستان تصريح كرد: همچنين براي اجراي اين طرح مقرر شد كارگروهي متشكل از مسوولان شيلات، دامپزشكي، توليدكنندگان و صادركنندگان آبزيان تشكيل شود و به توليدكنندگان فرصت داده شد حداكثر تا 6 ماه آينده حوضچههاي شستوشو را در محل راهاندازي كنند.
مغنيمي عنوان كرد: اگر برخي صادركنندگان و توليدكنندگان ماهي، استاندارد شستوشو و حمل و نقل ماهي را به خوبي رعايت نكنند ممكن است بازار صادرات اين محصول را از دست بدهيم؛ البته نميتوان گفت كه همه افراد متولي توليد و صادرات ماهي، مسايل بهداشتي و استانداردهاي عرضه را رعايت نميكنند اما افراد اندكي به اين مساله بيتوجهند.
وي ادامه داد: براي بهبود وضعيت عرضه ماهي راهكارهايي وجود دارد و لازم است كه براي اجراي هر قانوني در اين زمينه فرصتهاي زماني به توليدكنندگان و صادركنندگان داده شود تا آنها براي رعايت استانداردهاي بهداشتي عرضه آبزيان توجيه شوند.
مغنيمي بيان كرد: براي مراحل مختلف عرضه ماهي همچون شستوشوي وسايل حمل و نقل، يخگيري و شستوشوي ماهي دستورالعملهايي مشخص شده و تلاش ميكنيم ضوابط طرح بهبود عرضه آبزيان توسط توليدكنندگان و صادركنندگان رعايت شود.
مديركل شيلات خوزستان با بيان اينكه بيشتر ماهيان صادراتي شامل كپورماهي و ماهيان دريايي و بومي همچون شيربت، بني و گتان است، افزود: ايجاد ترمينال صادرات آبزيان در حال پيگيري و در حال حاضر اقدامات مربوط به سرمايهگذاري آن در حال انجام است