همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
اشتغالزایی فایده تولید ماهیان زینتی اصفهان
مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: ایجاد اشتغال، درآمدزایی و استفاده از کمترین میزان آب از نتایج تولید ماهیان زینتی در استان است
عباسی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به جایگاه فعالیتهای شیلاتی در استان گفت: توسعه و ترویج آبزی پروری با هدف استفاده بهینه از منابع آب و امکانات موجود تولید پروتئین ارزشمند گوشت ماهی، تولید اشتغال و درآمد را به دنبال دارد.
وی با اشاره به رتبه شیلات استان اصفهان ادامه داد: این استان در زمینه تولید 760 تن ماهی گرم آبی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی رتبه نخست را میان استانهای غیر ساحلی کسب کرده است.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به تولید ماهیان زینتی گفت: تولید، پرورش و تجارت ماهیان زینتی امروزه در جهان به یک صنعت پر درآمد تبدیل شده و هر ساله میلیاردها دلار صرف مبادلات تجاری این گروه از ماهیان میشود.
وی با اشاره به پیشگامی کشورهای آسیای جنوب شرقی در زمینه تولید ماهیان زینتی اضافه کرد: کشورهای پیشگام در آسیای جنوب شرقی، مالزی و سنگاپور رتبه بالایی در این تجارت دارند و کشورمان نیز در حدود 100 میلیون تولید را دارا بوده که در حدود 40 میلیون قطعه از آن سهم استان اصفهان بوده است.
عباسی تصریح کرد: انواع ماهیان زینتی تولید شده از تمامی خانواده زندهزاها از جمله گوپی، مولی، پلاتی، و سوراتیل است.
وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 300 تا 350 مورد مجوز تولید و بهرهبرداری از انواع مختلف این ماهیان با ظرفیتهای مختلف در سراسر استان صادر شده است.
مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: کاشان، اصفهان، نجفآباد، آران و بیدگل، نطنز، خمینیشهر، لنجان، فلاورجان و اردستان به ترتیب شهرستانهایی هستند که بیشترین تولید ماهیان زینتی را دارا هستند.
وی ارزآوری مناسب در کشور را نتایج تولید این نوع ماهیان عنوان کرد و تاکید کرد ایجاد اشتغال، درآمدزایی و استفاده از کمترین میزان آب از نتایج تولید ماهیان زینتی در استان است.
عباسی خاطر نشان کرد: بیش از 70 گونه ماهی زینتی در کشور تولید شده که استان اصفهان نقش مهمی را در تولید گونههای متنوع آن داشته است.
وی با اشاره به تولید بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان گفت: استان اصفهان به منظور تأمین بچه ماهی مورد نیاز استان و استانهای مجاور با تولید 32 میلیون قطعه و 22 واحد تولیدی بچه ماهی قزلآلای رنگین کمان را تولید کرده است