همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
توسعه صنعت پرورش آبزی در گیلان
مدیرکل شیلات گیلان بر ضرورت توجه اساسی به توسعه صنعت آبزی پروری در سال " تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی " در استان تاکید کرد
سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه صنعت شیلات در استان بستر مناسبی برای رفع معضل بیکاری و پویایی اقتصادی است، افزود: گیلان به دلیل بهره مندی از 300 کیلومتر نوار ساحلی و رودخانه های پر آب، ظرفیتهای بالفعل و بالقوه بسیار فراوان و مناسبی در زمینه صنعت آبزی پروری دارد.
وی اظهار داشت: چرخه تولید تا مصرف آبزیان به لحاظ اشتغالزایی بالا، توسعه صنایع فرآوری، گسترش تشکلهای مردمی، تعاونی های تولیدی و خدماتی بسیار برجسته بوده و می تواند نقش مهمی در رفع معضل بیکاری و اشتغال داشته باشد.
مدیرکل شیلات گیلان به صادرات و ارزآوری صنعت آبزی پروری اشاره کرد و گفت: با توسعه فعالیتهای صید و صیادی، تکثیر و پرورش آبزیان در استان نه تنها موجب تامین پروتئین مورد نیاز جامعه می شود بلکه در راستای تولید محصولات با مزیت نسبی به منظور صادرات و ارزآوری نیز برای دولت منبع درآمد خواهد بود.
وی افزود: با برنامه ریزی صحیح و شایسته در صنعت شیلات می توان چشم انداز مناسبی را در بخشی از چرخه های اقتصادی در سطح ملی و بین المللی ترسیم کرد.
سعیدی گفت: صید و صیادی، پرورش و تکثیرآبزیان در شمال کشور می تواند نقشی تأثیرگذار در عرصه های مختلف جامعه داشته باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه گیلان از مناطق قابل سرمایه گذاری و برنامه ریزی در بخش شیلات و منابع دریایی است، یادآور شد: امسال که از سوی مقام معظم رهبری به سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، مسئولان و برنامه ریزان ملی و استانی به اهمیت این بخش در اقتصاد کشور بیشتر توجه داشته باشند