همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
سهشنبه ۳ تیر ۱۳۹۳
۰ نظر
۱۰۳ بازدید
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه بر لزوم ارتقای سرانه مصرف آبزیان در استان تاکید کرد. | |
کیومرث شهبازی سرانه مصرف آبزیان را در استان کرمانشاه بالای 7.5 کیلوگرم دانست و گفت: در برخی از نقاط استان مثل شهرستان های قصرشیرین و سرپل ذهاب میانگین سرانه مصرف آبزیان به 10.5 کیلوگرم می رسد که این رقم بالاتر از میانگین کشوری است. | |
مدیرکل شیلات کرمانشاه با بیان اینکه میانگین کشوری سرانه مصرف آبزیان 9 کیلوگرم و میانگین جهانی آن 18 کیلوگرم است، گفت: زمانی سرانه مصرف آبزیان در استان تنها 250 گرم بود که این میزان پایین ترین رقم در کشور و حتی جهان بود. وی سرانه مصرف گوشت قرمز را در استان بالا دانست و گفت: ذائقه مردم این خطه با گوشت ماهی سازگاری زیادی پیدا نکرده و باید با فرهنگ سازی در راستای تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف فرآورده های دریایی اقدام شود. مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری کلاس های آموزش پخت و پز آبزیان در سطح شهرها و روستاهای استان، گفت: در تلاشیم تا از این طریق فرهنگ استفاده از محصولات شیلاتی را در استان نهادینه کنیم. وی با اشاره به اینکه سال گذشته بین سه تا چهار هزار نفر در استان در این زمینه تحت آموزش قرار گرفتند، گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این رقم در سال جاری باید دو برابر شود. شهبازی مصرف ماهی بصورت دوبار در هفته را تضمین کننده سلامت جامعه دانست و گفت: بر اساس تحقیقات صورت گرفته مصرف ماهی در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی، روماتیسم و ... نقش دارد. وی ارتقاء سرانه مصرف آبزیان را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در صورتی که با برنامه ریزی درست نسبت به دو برابر کردن سرانه مصرف محصولات شیلاتی اقدام شود می توان گام موثری در راستای دستیابی به سلامت جامعه برداشت. منبع : باشگاه خبرنگاران جوان |