بستنی و کلوچه ماهی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان تولید شد

چهار‌شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۳  ۰ نظر   ۶۳ بازدید

بستنی و کلوچه ماهی در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان تولید شد
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان ایران گفت: برای نخستین بار در کشور بستنی و کلوچه ماهی در این مرکز تولید شده است.
علی اصغر خانی پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بستنی ماهی از بستی های موجود در بازار مفید تر است و مصرف هر 100 گرم این بستنی معادل پروتئین 100 گرم ماهی است.
وی همچنین اظهارداشت: بستنی ماهی با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی کیلکا که از ماهیان با ارزش غذایی بالای دریای خزر است، تولید می شود.
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان ایران گفت: بستنی ماهی که طی سالیان گذشته با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی پرورشی کپور نقره ای در مرکز مزبور به مرحله اجرا درآمد این بار برای تکمیل و ارتقای ارزش غذایی و همینطور کاهش قیمت بستنی، این محصول با پروتئین متراکم ماهی کیلکا تولید شده است.

وی افزود: فرمولاسیون این بستنی در اختیار بخش تولید و کارخانجات متقاضی برای تولید انبوه قرار می گیرد.

خانی پور اظهارداشت: بستنی ماهی ضمن داشتن ارزش غذایی بالا فاقد هرگونه بو و طعم ماهی است.

وی در ادامه تولید کلوچه ماهی برای نخستین بار در این مرکز خبرداد و افزود: کلوچه مزبور با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی سیم ارس در این مرکز تولید شده است.
منبع : خبرگزاری مهر

دیدگاه خود را بیان کنید