همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
چهارشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۳
۰ نظر
۹۹ بازدید
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان ایران گفت: برای نخستین بار در کشور بستنی و کلوچه ماهی در این مرکز تولید شده است. | |
علی اصغر خانی پور در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بستنی ماهی از بستی های موجود در بازار مفید تر است و مصرف هر 100 گرم این بستنی معادل پروتئین 100 گرم ماهی است. وی همچنین اظهارداشت: بستنی ماهی با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی کیلکا که از ماهیان با ارزش غذایی بالای دریای خزر است، تولید می شود. |
|
رئیس مرکز تحقیقات فرآوری آبزیان ایران گفت: بستنی ماهی که طی سالیان گذشته با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی پرورشی کپور نقره ای در مرکز مزبور به مرحله اجرا درآمد این بار برای تکمیل و ارتقای ارزش غذایی و همینطور کاهش قیمت بستنی، این محصول با پروتئین متراکم ماهی کیلکا تولید شده است.
وی افزود: فرمولاسیون این بستنی در اختیار بخش تولید و کارخانجات متقاضی برای تولید انبوه قرار می گیرد. خانی پور اظهارداشت: بستنی ماهی ضمن داشتن ارزش غذایی بالا فاقد هرگونه بو و طعم ماهی است. وی در ادامه تولید کلوچه ماهی برای نخستین بار در این مرکز خبرداد و افزود: کلوچه مزبور با استفاده از پروتئین متراکم شده ماهی سیم ارس در این مرکز تولید شده است. |