قیمت آبزیان پرمصرف از سوی سازمان شیلات اعلام شد

چهار‌شنبه ۶ دی ۱۳۹۱  ۰ نظر   ۹۹ بازدید

قیمت آبزیان پرمصرف از سوی سازمان شیلات اعلام شد

مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات کشور میزان مصرف سرانه آبزیان در سال جاری را بیش از 10 کیلوگرم عنوان و قیمت انواع محصولات شیلاتی پرمصرف در مراکز عمده و خرده‌فروشی را اعلام کرد.

گلشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درباره قیمت خرید پرمصرف‌ترین آبزیان عرضه شده در میادین تره‌بار در سال جاری عنوان کرد: براساس قیمت‌گذاری اتحادیه‌ها که از ابتدای فصل صید مشخص می‌شود، هر کیلوگرم میگو کامل از 7500 تا 11 هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی افزود: از هر یک کیلو و 600 گرم میگو کامل، یک کیلوگرم گوشت بدون سر استحصال می‌شود و از هر دو کیلو و 200 گرم میگو کامل، یک کیلو میگو پوست کنده بدست می‌آید که قیمت میگوی بدون سر تا بیش از 70 درصد افزایش می‌یابد.

گلشاهی با بیان اینکه فصل صید انبوه ماهی سفید آغاز نشده است افزود: در حال حاضر قیمت عمده‌فروشی ماهی سفید تقریبا کیلویی 15 هزار تومان و خرده‌فروشی آن نیز از کیلویی 18 هزار تا 20 هزار تومان تعیین شده است اما پیش‌بینی می‌شود در فصل صید انبوه تا حدود 12 هزار تومان کاهش یابد.

مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات همچنین قیمت عمده‌فروشی ماهی قزل‌آلا را کیلویی 7500 تومان و قیمت خرده‌فروشی آن را 9500 تا 12 هزار تومان بسته به نوع و سایز آن متفاوت عنوان کرد.

به گفته وی هر کیلوگرم ماهی شوریده در خرده‌فروشی‌ها 14 هزار تا 18 هزار تومان و ماهی کپور نیز از کیلویی 8700 تا 9500 تومان در میادین تره‌بار عرضه می‌شود.

گلشاهی اظهار کرد: ماهی شیر نیز به طور میانگین کیلویی 18 هزار تومان و ماهی آمور کیلویی 14 هزار تومان در خرده‌فروشی‌ها به دست مصرف‌کننده می‌رسد.

مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات میزان سرانه مصرف آبزیان در سال گذشته را 9.1 کیلوگرم اعلام و پیش‌بینی کرد: امسال با توجه به حجم تولید و روند مصرف، میزان مصرف سرانه آبزیان تا بیش از 10 کیلوگرم افزایش خواهد یافت.

وی افزود: در صددیم محصولات شیلاتی را در تمامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و همچنین فروشگاه‌های فصلی عرضه کنیم.

گلشاهی گفت: در راستای ترویج عرضه عام‌تر محصولات شیلاتی به کسانی که فروشگاه‌ زنجیره‌ای برای عرضه این محصولات راه‌اندازی کنند تسهیلات بانکی اعطاء می‌شود.

مدیر کل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات با اشاره به کنترل کیفی و نظارت بر تمامی مزارع و مبادی ورودی آبزیان گفت: به غیر از اجرای طرح‌هایی مانند کد رهگیری و افزایش نظارت بر محصولات شیلاتی، طرح تضمین کیفیت محصولات شیلاتی بر اساس تفاهم نامه مشترک با سازمان دامپزشکی نیز در حال اجرا است که براساس آن بر کیفیت این محصولات از ابتدا نظارت دقیق صورت می‌گیرد و تمامی مزارع موظف به تهیه شناسنامه بهداشتی برای دریافت کد رهگیری هستند

دیدگاه خود را بیان کنید