همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
تنها دهکده شیلاتی غیر ساحلی کشور در نهاوند است
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند گفت: تنها دهکده شیلاتی غیر ساحلی کشور در نهاوند سالانه 300 تن گوشت ماهی تولید میکند
ظفری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: شهرستان نهاوند قطب تولید ماهی استان همدان است زیرا بیش از 41 استخر پرورش و ذخیره تولید گوشت ماهی در این شهرستان وجود دارد.
وی وجود سرابها، چشمهها و قناتهای پرآب و خروشان را بزرگترین مزیت نهاوند در زمینههای مختلف کشاورزی، دامداری، دامپروری و شیلات دانست و ادامه داد: این شهرستان با این ظرفیت به قطب تولیدات شیلات و کشاورزی در استان و غرب کشور تبدیل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند افزود: به خاطر وجود ظرفیتهای بالا و زیرساختهای مناسب توسعه در بخش کشاورزی و شیلات موجب شده که سرمایهگذاران بتوانند در زمینههای تولید ماهی در این شهرستان سرمایهگذاری کرده و تا سه سال اصل سرمایهگذاری آنها جذب و برگردانده میشود.
وی به وجود طولانیترین و پرآبترین سراب استان همدان به نام سراب گاماسیاب اشاره کرد و ابراز داشت: وجود این نعمت خدادادی موجب شده تا کشاورزی و دامداری در حاشیه این رودخانه عظیم و خروشان توسعهیافته و عملاً موجبات توسعه شهرستان نهاوند را در بخشهای مختلف کشاورزی، صنعتی، توریستی و گردشگری و شیلاتی فراهم آورد.
ظفری به نامگذاری روستای بابارستم به نام تنها دهکده شیلاتی غیر ساحلی کشور اشاره کرد و افزود: از آن جایی که این روستا در محل عبور رودخانه گاماسیاب قرار دارد توانسته با سرمایهگذاری تعدادی از علاقهمندان به تولید و پرورش شیلات این روستا را به نام دهکده شیلاتی غیر ساحلی کشور نامگذاری کنند.
وی ادامه داد: این دهکده قادر است سالانه 300 تن گوشت ماهی از استخرهای پرورش ماهی در این روستا تولید شده که برای 150 نفر مستقیم و 200 نفر غیر مستقیم ایجاد اشتغال کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند از تولید سالانه یکهزار و 850 تن گوشت ماهی در نهاوند خبر داد و گفت: بیشتریت مقدار تولید گوشت ماهی استان در نهاوند تولید میشود که علاوه بر مصرف داخل شهرستان به شهرستانها و استانهای همجوار صادر میشود.
وی گوشت ماهی قزلآلا در نهاوند را به خاطر رشد در آبهای رودخانهای به نام ماهیان سردآبی را به لحاظ کیفیت و ارزش غذایی از سالمترین و مرغوبترین گوشت و ماهی در کشور خواند و ابراز کرد: این موضوع موجب شده که هر ساله تعدادی زیادی از مسافران نهاوندی بخش قابل توجهی از گوشت مورد نیاز خود را از نهاوند خریداری کنند