همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
جای جدید بازار ماهیفروشان بندرعباس مناسب نیست
رییس دانشگاه علوم پزشگی هرمزگان در شورای سلامت و امنیت غذایی، اظهار کرد: عدم جانمایی مناسب بازار ماهی فروشان در حال ساخت، مشکلات بهداشتی فراوانی را برای شهروندان بندرعباس ایجاد میکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه خلیج فارس، گل محمد بامری رییس شورای سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان در این جلسه، گفت: بحث اصلی سلامت شهروندان است و زیباسازی ساحل در برابر پروژههای عمرانی اهمیتی ندارد.
وی ادامه داد: اگر در انجام پروژهای احساس شود که این پروزه به شهروندان آسیب وارد میکند باید در سریعترین زمان ممکن پروژه متوقف شود.
این مقام مسوول تأکید کرد: شهرداری باید با توجه به نظرات کارشناسی شده و رعایت و پیشبینی تمامی موازین این طرح را به اتمام برساند و اگر دستگاههای مربوطه نظر خود را اعلام و با دلایل قاطع نامناسب بودن این پروژه را اعلام کردند با حکم دادستانی جلوی کار گرفته میشود.
دکتر محمد شکاری در این زمینه تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به عنوان متولی سلامت جامعه نارضایتی و نامناسب بودن جایگاه ساخت بازار ماهیفروشان را در نوار ساحلی پشت شهر اعلام میکند.
وی افزود: مشکلات عدیده مانند وجود جوندگان، وضعیت پس ماندها و پسابهایی که از فروش وعرضه آبزیان در این مکان تولید میشود مشکلات بهداشتی فراوانی را به وجود میآورد.
این مقام مسوول عنوان کرد: احداث بازار ماهی فروشان در کنار پارک بازی علاوه بر ایجاد بوی تعفن سبب پخش ویروس به وسیله پس ماندهای ماهی برای افراد میشود.
شکاری تصریح کرد: با توجه به اینکه بیماری اسحال و استفراغ در بندرعباس از طریق آبزیان منتقل میشود باید با دقت بیشتری بر ساخت این مکان نظارت داشت.
وی ادامه داد: اغلب کشورهای جهان در راستای ایجاد سلامت، بهداشت و جلوگیری از انتقال ویروس و بیماری مراکز عرضه آبزیان به صورت پراکنده در فروشگاهای بزرگ به صورت استاندارد با نظارت بهداشتی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، تصریح کرد: شهرداری بندرعباس برای ساخت این مکان از دانشگاه علوم پزشکی به عنوان کارشناس بهداشت محیط هیچ گونه نظر خواهی نکرده است.
شکاری خاطرنشان کرد: مکان قدیم فروش و عرضه آبزیان با مشکلات فراوان و بهداشتی مواجه بود که ساخت مکان جدید نیز در آینده شهر را با مشکلات بیشتری مواجه میکند.
وی افزود: دز حال حاضر ضلع غربی پشت شهر بندرعباس وضیعیت اسفناکی داشته که همچنان مرکز تولید آلودگی و انتقال ویروس در آن منطقه محسوب میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تأکید کزد: دانشگاه علوم پزشکی به صورت کاملا قاطع مخالفت خود را با ساخت این مرکز در نوار ساحلی و در کنار پارک بازی کودکان اعلام میکند.
در ادامه این جلسه دکتر محمود حسینپور، رییس مرکز بهداشت شهرستان، اضافه کرد: برای ساخت این مرکز هیچ گونه نظر خواهی صورت نگرفت بلکه توقع این است که برای انجام این کار تمامی جوانب کار دیده شود.
وی اضافه کرد: باید عوارض ناشی از عدم رعایت نکات بهداشتی در ساخت این مکان را دید همچنین به مواردی مانند تمرکز مگس و موش به دلیل پسماند آبزیان در این منطقه توجه داشت.
مجتبی معین وزیری، کارشناس خدمات شهری شهرداری بندرعباس در خصوص ساخت این مرکز عنوان کرد: در ساخت این مرکز تمامی مسائل در نظر گرفته شده و دفع زباله به صورت مکانیزه در راستای جلوگیری از عوارش ناشی از پسماند و پساب پیشبینی شده است.
وی افزود: در ابتدای تصمیم بر انتقال بازار ماهی فروشان به بازارچه نخل ناخدا گرفته شد اما با استقبال رو به رو نشد بنابر این ساخت این مرکز فروش و عرضه در کنار پارک انجام میشود