همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
افزایش ۴۰ درصدی برداشت ماهیان گرمابی در منطقه سیستان و بلوچستان
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: میزان برداشت ماهیان گرمابی در منطقه سیستان ۴۰ درصد افزایش پیدا کرده است
خمر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: تعداد 10 هزار بچه ماهی گرمابی از گونههای آمور، فیتوفاگ و کپور در اسفندماه سال گذشته در یک استخر خاکی 3 هکتاری واقع در حاشیه رودخانه سیستان در روستای صادق از توابع شهرستان زابل رهاسازی شده بود که کار برداشت آن آغاز شد و مقدار10 تن ماهی از این استخر خاکی برداشت و به بازار مصرف عرضه میشود.
وی افزود: امسال در کل استان تعداد 850 هزار بچه ماهی گرمابی در 720 باب استخر خاکی و بتنی پرورش ماهی رهاسازی شده که پیشبینی میشود مقدار 850 تن ماهی برداشت و به بازار مصرف عرضه شود.
خمر ادامه داد: تعهد تولید ماهیان گرمابی امسال 710 تن بوده که حدود 20 درصد نسبت به تعهد افزایش تولید را در بردارد، و تولید ماهیان گرمابی در استخرهای پرورشی در سال گذشته 600 تن بوده که امسال با تولید 850 تن 40 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای اولین بار از محل بازارچه مرزی میلک سیستان مقدار 3 تن ماهی از گونه فیتوفاگ توسط بخش خصوصی به کشور افغانستان صادر شد که ارزش ریالی این مقدار ماهی صادراتی مبلغ 120 میلیون ریال بوده است.
خمر گفت: در اواخر اسفند 1390 و فروردین 1391 تعداد 841 هزار و 785 قطعه بچه ماهیان گرمابی در 720 باب استخر پرورش ماهی در سطح استان رهاسازی شده که پیشبینی میشود مقدار 800 تن ماهی گرمابی برداشت و به بازار مصرف عرضه گردد.
وی افزود: بیش از سه میلیون قطعه بچه ماهی از گونههای شیزوتراکس (بومی منطقه سیستان)، فیتوفاگ و بیگ هد در چاه نیمه 4 و منابع آبی شهرستانهای سراوان، سیب و سوران، مهرستان و سرباز رهاسازی شده است که پیشبینی میشود بیش از سه هزار تن ماهی برداشت شود و در حال حاضر با توجه به سردشدن هوا کار رهاسازی بچه ماهیان سردآبی در استخرهای پرورش ماهی سطح استان آغاز شده است که حدودا" 600 هزار قطعه بچه ماهی رهاسازی میشود