همکاران میتوانند از اینجا مشکلات و تنگناهای فعالیت های شیلاتی شخصی و منطقه ای خود را جهت اطلاع مسئولین مربوطه ارسال نمایند
کلیه فعالان شیلاتی از اینجا میتوانند تصاویر و ویدئو های جالب شیلاتی را ارسال کنند که به نام خودشان ثبت و در معرض تماشای همکاران گذاشته شود.
حضور شما در پایگاه اینترنتی ایران آکوا iranaqua.ir
از اینجا رایگان فعالیت های شیلاتی خود را به همکاران و علاقه مندان بیشتر معرفی کنید
کارشناسان و متخصصین محترم علوم شیلاتی از اینجا میتوانند نسبت به معرفی و ارتباط بیشتر با همکاران شیلاتی اقدام کنند
همکاران شیلاتی میتوانند از اینجا اخبار صنف شیلاتی خود را ارسال و منتشر کنند
ایران آکوا iranaqua.ir اولین مرجع ارتباط علمی تجاری خانواده بزرگ شیلات ایران
برگزاری دوره آموزشی برای طبخ آبزیان در شهرستان ایجرود
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از برگزاری دوره آموزشی برای طبخ آبزیان در شهرستان ایجرود خبر داد
صیاد بورانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: با توجه به اینکه تامین غذای سالم و با کیفیت جزو سیاستها و برنامههای کاری هر کشور محسوب میشود، از همین رو اداره شیلات استان اقدام به برگزاری دوره آموزشی برای طبخ آبزیان کرده است.
وی همچنین با اشاره به اهمیت استفاده از غذاهای آبی از جمله ماهی افزود: ماهی غذای سلامتی است و در جهان نیز از آن به عنوان داروی قلب یاد میکنند.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین با اشاره به نقش مصرف ماهی به واسطه دارا بودن اسیدهای چرب و امگا 3 و محافظت بدن در مقابل بیماریها اضافه کرد: پیشگیری از فشارهای عصبی، کاهش کلسترول خون و کنترل چربی خون نیز از دیگر نتایج مصرف ماهی در زندگی روزمره است
وی در ادامه با اشاره به اینکه اداره شیلات و آبزیان استان زنجان نیز در راستای ارتقای سطح آگاهی خانوادهها در زمینه طبخ آبزیان اقدام به برگزاری دورههای آموزشی در این زمینه کرده است، افزود: در این دوره انواع روشهای طبخ آبزیان به افراد حاضر در دورهها آموزش داده شد.
صیاد بورانی همچنین با اشاره به اینکه در این دوره آموزشی لوحهای فشرده آموزشی در بین افراد حاضر در دوره آموزش داده شد، افزود: تهیه و توزیع انواع کتاب آشنایی با طبخ آبزیان و درج انواع فیلمها نیز از دیگر اقداماتی بود که در این دوره انجام شد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون 5 هزار نفر روشهای متنوع طبخ آبزیان را فرا گرفتند، یادآور شد: تعداد افراد آموزشدیده در این زمینه دارای رشد 40 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل بود.
مدیر امور شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: دوره آموزشی اخیر طبخ آبزیان نیز در ایجرود برگزار شد